Aktywne Wpisy
Coś mi się nie zgadza.
Kwota na UoP na umowie to 16500brutto
Wypłata netto wyniosła 11509.
Nie może chyba tak wyjść? Po podpisaniu aneksu jestem i to pierwsza czysta wypłata bez uciętej kasy za progi podatkowe.
Jak ktoś potwierdzi to dzwonię do HR co się odwala.
#hr #zarobki #praca #umowaoprace
Kwota na UoP na umowie to 16500brutto
Wypłata netto wyniosła 11509.
Nie może chyba tak wyjść? Po podpisaniu aneksu jestem i to pierwsza czysta wypłata bez uciętej kasy za progi podatkowe.
Jak ktoś potwierdzi to dzwonię do HR co się odwala.
#hr #zarobki #praca #umowaoprace
Stoję sobie tak około godziny temu na przystanku Foksal, czekam spokojnie na autobus i nagle słyszę dziwny głośny krzyk, na początku niewyraźny, a potem udało się usłyszeć coś w tym stylu, właściwie kompletnie bez sensu:
Wszyscy ludzie okazują zaciekawienie, patrzą w kierunku dochodzącego głosu, trochę był tłok, ale w końcu wyłania się postać - facet około 40-50 w brudnych ubraniach, rozciągnięte dresy, rozpięta kurtka a pod nią porwana koszulka, na głowie miał różowy kapelusik taki jak noszą małe dziewczynki, a na stopach kapcie - takie wielkie a la samochód z kreskówki Auta. Szedł dość szybkim krokiem w kierunku Ronda de Gaulle'a i krzyczał do losowych ludzi podchodząc do nich jak najbliżej i starając się krzyczeć w twarz, podszedł do Pani sprzedającej kwiaty i krzyczy
Aż mnie dreszcz po plecach przeszedł, to było przerażające. Za chwilę na szczęście podjechał mój autobus i do niego wsiadłam. Chciałam zadzwonić na Policję, ale jakiś koleś na przystanku mówił do kogoś, że zadzwoni, więc tego nie zrobiłam.
#coolstory #wariaci #warszawa #truestory
Komentarz usunięty przez moderatora