Aktywne Wpisy
Tommy__ +89
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Ozdoba w Sylwestra miał nalot Policji, bo ktoś zglosił, że chce się zabić. Rozpieprzyli mu drzwi ale była to wtedy beka kogoś, kto chciał Ozdobie zrobić na złość. Dawid próbował się leczyć (za co brawa) ale się nie udalo. Szkoda.
Myślę, że influ powinni na jakiś czas odpalić mechanizm troski a nie zarobku. Mamy teraz Bonusa, któremu rozpoznawalność weszła na głowę, przyspieszyła chorobe. Mam nadzieję, że ktoś pomoże typowi. To są na prawdę ludzie z obciazeniami a influ mają możliwości pomocy, jakiejkolwiek.
#famemma
Zostawic ich tak jak sa, jak sie wykoleja, to sie wykoleja.. tyle w temacie.
P.S ewentualnie, niech sie ich rodzina i bliscy tym zajma, a skoro sami to maja w
Co mamy teraz wydawac 100tys. miesiecznie bo ktos ma depresje.. tylko po to zeby odwalili kite pól roku pózniej niz "planowo" xD