Aktywne Wpisy
atteint +98
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
mango2018 +10
Do wyborców #konfederacja
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Szanowni Państwo w raporcie z wypadku jako przyczynę wypadku podałem: "Próba samodzielnego wykonywania pracy".
W liście stwierdziliście Państwo, że powinienem podać pełniejsze wyjaśnienia. Sądzę, że poniższe szczegóły będą wystarczające.
Z zawodu jestem murarzem. W dniu wypadku pracowałem sam na dachu nowego trzypiętrowego budynku. Kiedy skończyłem pracę stwierdziłem, że mam na dachu porozrzucane ok. 150 cegieł. Zdecydowałem nie nosić ich na dół pojedynczo, lecz spuścić je na dół w beczce używając
@KurierInpost: z tym, że u nich to działa(i to nawet nie bez pewnej finezji). xD
@Rasteris: we trzech(nie licząc dwóch odbierających na dachu) ;)
@Rasteris: skad to jest, to jakas pasta? nad to czytal w podstawowce chyba jakis typ z zusu lokalny czy inny typ co tam politykowal w regionie xD albo w przedszkolu ale raczej nie