Aktywne Wpisy
labelle +496
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +201
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przecież dla mnie to jest jakaś beka miesiąca, aż swojemu facetowi pokazałam, który przy okazji wg Wykopków jest p---ą xD
Weźcie jakieś ziółka na uspokojenie, jak Wy w życiu funkcjonujecie ludzie, jak nie umiecie podyskutować na temat programu w TV xD i chociaż staram się nie poruszać tego tematu już, to ciągle mnie ktoś woła i wysyła na terapię xD
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora
@MoccaC: Ooo moje ulubione diagnozowanie ludzi przez internet XDDDD
Druga prosta zasada: to co ktoś o tobie myśli nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i tym jaka jesteś, też warto sobie zakodować w głowie by nie zwariować :)
Dosyć jasne jest, kto tu ma problem z tym, że ludzie mają odmienne zdanie.
I nie chodziło o to że poszła do programu rozrywkowego, tylko to był Wasz koronny argument, że nie odzywa się bo wojna. Przysrałam się do niej że się nie odzywa i jest amebiasta, a potem zwróciłam honor, bo uważam że nie powinnam najeżdżać