Wpis z mikrobloga

• 6
Jeju jak ja kisnę xD od wczoraj ja i Opportunist jesteśmy szurami, dupodajkami, prostaczkami, idiotkami, bo ośmieliłyśmy się mieć inne zdanie o lasce.... W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM xD

Przecież dla mnie to jest jakaś beka miesiąca, aż swojemu facetowi pokazałam, który przy okazji wg Wykopków jest p---ą xD

Weźcie jakieś ziółka na uspokojenie, jak Wy w życiu funkcjonujecie ludzie, jak nie umiecie podyskutować na temat programu w TV xD i chociaż staram się nie poruszać tego tematu już, to ciągle mnie ktoś woła i wysyła na terapię xD

#hotelparadise
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MoccaC: a no drugie miejsce miała i taki szwajcarski zegarek srebrny dostała - Roamer czy jakoś tak, a wygrał taki ówczesny teleturniejowy celebryta - bezrobotny co się utrzymywał z tego.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@LMLOGID proszę przekazać jej moje najszczersze gratulacje, jak skończę terapię, a Sznuk będzie dalej na chodzie to też się wybiorę.
  • Odpowiedz
@MoccaC: Prosta zasada: jeśli komuś brakuje argumentów to atakuje cię personalnie, warto zapamiętać
Druga prosta zasada: to co ktoś o tobie myśli nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i tym jaka jesteś, też warto sobie zakodować w głowie by nie zwariować :)
  • Odpowiedz
@MoccaC: Jak 2-3 tygodnie temu najeżdżałaś na Anastazję, a nikt z tagu tego nie popierał, to zdecydowałaś się zawołać kilka tysięcy osób z tagów wojna i ukraina, bo tam wojna i jak ona śmie iść do programu rozrywkowego.

Dosyć jasne jest, kto tu ma problem z tym, że ludzie mają odmienne zdanie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@BigShow nie wołałam nikogo do postów o Anastazji, tylko wrzuciłam sobie randomowy wysryw o tym jak to wszyscy są już ruskimi onucami pisząc cokolwiek o kimkolwiek z Ukrainy.

I nie chodziło o to że poszła do programu rozrywkowego, tylko to był Wasz koronny argument, że nie odzywa się bo wojna. Przysrałam się do niej że się nie odzywa i jest amebiasta, a potem zwróciłam honor, bo uważam że nie powinnam najeżdżać
  • Odpowiedz
@MoccaC: Potrafię być też wredna ale dzięki i wzajemnie <3 właśnie mnie cieszy bardzo, że jest tu dużo też osób, które mają bardziej świadome spojrzenie na życie niż tylko powierzchowność i z którymi można poprowadzić naprawdę fajną, życiową rozmowę pod takim tagiem programu rozrywkowego z nacechowaniem randkami, do którego idą osoby po „fejm” ale ich też nie ma co zawsze krytycznie oceniać bo nawet jak wizualnie wyglądają na osoby, z
  • Odpowiedz