Aktywne Wpisy
telemark +102
#pracbaza #praca #heheszki
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
Kamil32123 +242
#dziendobry Dziś z rana wleciał mi do sypialni taki o to przystojniak. Nie potrzebna już #kawa na rozbudzenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z kilkunastoma Ukraińcami, którzy przyjechali do Polski albo jako konwój sanitarny, albo jako uchodźcy i każdy zna jego nazwisko... serio. Gdy ja im mówię, że w Polsce jest traktowany jako pionek, bez własnego zdania to dostają takiego Mind fucku, że głowa mała.
#rosja. #ukraina. #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
W pierwszej turze nie miał takiego poparcia i musiała odbyć się dogrywka, w której już uzyskał 73%.
@rakiwo: Tak tak, skromny komik bez zaplecza i doświadczenia politycznego sam wszystko osiągnął i porozstawiał konkurentów po kątach xD https://www.money.pl/gospodarka/pandora-papers-wolodymyr-zelenski-powiazany-z-transferem-40-mln-dolarow-od-oligarchy-6690174685706880a.html
@zdechly_jez: Byłem tym Ukraińcem wracającym do domu.
@rakiwo: wygrał w II turze z 73%, w pierwszej miał 30%.
Poprawiasz kogoś pisząc kompletne bzdury i to jeszcze na temat, który można w 10 sekund w Google sprawdzić XD
@rakiwo: tak jak my dostajemy mindfucku jak usłyszymy jak Biden jest w USA oceniany ( ͡° ͜ʖ ͡°) u nas potężny antykomuch co niszczy rosję jedną ręką, a w USA niekompetentny, niezdecydowany, zagubiony starzec - i to wcale nie tylko wśród altrightowego prawactwa.
Rzadzacy mnie nienawidzia, napuszczaja na siebie spoleczenstwo, #!$%@? kolejnymi podwyzkami a sami sie nakrasc nie moga i smieja sie calemu krajowi w twarz, bo sa bezkarni. W kraju panuje bezprawie dla wybranej kasty, gwalca konstytucje i prawo jak sie tylko da.
I nie. Nie mowie, ze wszystko w tym kraju jest #!$%@?, ale nie mam zamiaru nikogo oklamywac, ze kocham