Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +94
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
https://www.wykop.pl/link/6839371/zorganizujmy-akcje-szkolenie-udzielania-pierwszej-pomocy/
#zdrowie #medycyna #niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #pomoc #pomagajzwykopem
Najbardziej trzeba uświadomić ludzi by się nie bali udzielić pomocy. Niby szkolenia mają a strach, że nie pomogą a dobija.
Nie wiem może to moja fobia, ale wydaje mi się, że ludzie szkolenia przechodzą, a jak co do czego to strach. Raz tylko musiałem udzielić pierwszej pomocy i powiem, że to był #maindfuck
@Dzienpachniejakpoczatek: To jest normalne. Jeżeli się nie boisz, popełnisz wiele błędów. Strach jest czymś naturalnym, ale w takiej sytuacji przestajesz myśleć, tylko robisz to, czego się nauczyłeś.
Większość szkoleń to pozycja bezpieczna i zadzwoń pod 112. Jestem ciekaw, bo dobre szkolenia mogą naprawdę przedłużyć średnia życia.
@Dzienpachniejakpoczatek: Dlatego chcę to zmienić.
Owsiak z swoim patrolem pokoju dużo zrobił. Miałem pracownika który był po tym szkoleniu i naprawdę miał wiedzę i praktykę.
@Dzienpachniejakpoczatek: To jest marzenie, ale jestem realistą. Nie wszyscy tacy będą. Jeżeli jedna osoba osiągnie taki poziom, będzie to niebywały sukces akcji. Nawet gdy nie będzie takich, ale kilka osób, które sobie poradzą, powiem, warto było.
No ale w sumie nie wiem co ma zrobić. Jakiś nr konta?
Byłam ostatnio i wbrew pozorom mówiono, że lepiej dzwonić pod 999 np. niż 112 :D
@Dzienpachniejakpoczatek: Ruszyć do ludzi i zorganizować szkolenie. Niech uda ci się namówić chociaż jedną firmę do przeszkolenia kilku pracowników, będziesz miał efekt swojego działania.
Co do strachu przy udzielaniu pierwszej pomocy - nie wolno tego robić za szybko! Rozumiem,
@nirvikalpasamadhi: Będę robił to w całym powiecie. Po niedzieli ruszam w teren.
@nirvikalpasamadhi: Jedziemy z tematem,