Wpis z mikrobloga

• 270
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polacy i Ukraińcy są zwaśnieni tylko w głowach pseudoprawaczków.

@vulfpeck: A nie są zwaśnieni tylko w głowach pseudowlewaków. I tak sobie bedziemy odbijaćpiłeczke na towje przygłupiaste "argumenty"

Zapomniałeś dopisać ONUCA
  • Odpowiedz
@daeun: Mnie najbardziej w tym wszystkim boli brak możliwości dyskusji. Jeżeli masz tylko odrobinę inne zdanie, to jesteś onucą, z którą nie warto rozmawiać. Ukraińcy są ubóstwiani, podczas gdy zwykły rosyjski żołnierz, który nie ma w Rosji nic do gadania jest orkiem, którego życie jest nic nie warte. Wszyscy jesteśmy ludźmi... Ukraińcy, Niemcy, Japończycy, Amerykanie - wszyscy robili okropne rzeczy. Wszyscy mieli epizody w historii, gdzie żołnierze gwałcili, rabowali, zabijali
  • Odpowiedz
to teraz zobacz sobie jakie znaleziska wykopuje i jebnij się w głowę - bo dopinguje Ukraińcom w wojnie. Jesteście jebnięci z tym wyzywaniem wszystkich od ruskich onuc. Mam konto od prawie 10 lat, 17.000 wykopanych znalezisk, a jak nie uważam, że ukraińców trzeba lizać po tyłkach to jestem ruską onucą. Serio - jesteś głupia. I brakuje Ci argumentów do dyskusji.

@I_Will_Never_Forget: jesteś ruska onuca
  • Odpowiedz
@giguga: xDD Jesteś botem czy co, że tylko to potrafisz napisać.
Bardzo ambitna dyskusja na argumenty z Twojej strony. Potrafisz wykrzesać z siebie inne argumenty niż 'ruska onuca' bo ktoś nie przyklaskuje Twojej narracji, czy tylko umiesz powtarzać te banały? I jak Cię brać na poważnie jak przy pierwszej dyskusji gaszę Cię jak peta. Dalej czekam na info jak sojusz ma Polska z Ukrainą o którym wspomniałaś. W ogóle widzę
  • Odpowiedz