Aktywne Wpisy
SPiR_SWOJAK +288
Kupuj polskie produkty - ketchup (cz.2)
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
_lorem_ipsum_ +175
Wasi rodzice (50+) też zachowują się w taki sposób?
Zaproponowałem rodzicom, że możemy się wybrać do zoo. 100km w jedną stronę stronę. Odpowiedź?
Też moi rodzice: co 2-3 dni jeżdżą do sklepów po 30km w jedną stronę, żeby... zaoszczędzić na maśle 20gr ლ(
Zaproponowałem rodzicom, że możemy się wybrać do zoo. 100km w jedną stronę stronę. Odpowiedź?
Synek, to za daleko. Się nie opłaca na paliwo marnować. Poza tym koty i psy masz za oknem hehehe
Też moi rodzice: co 2-3 dni jeżdżą do sklepów po 30km w jedną stronę, żeby... zaoszczędzić na maśle 20gr ლ(
https://www.wykop.pl/link/6835707/comment/110485287
#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski #depresja
@vympayer
https://www.google.com/search?q=kurs+tanca+dla+singli&oq=kurs+tanca+dla+singli
Czemu takie wpisy lądują na #depresja?
Skończyło się na tym, że tańczyłem z jakimiś matkami córek które ze swoimi chłopakami na kurs się zapisywali.
Żal mi było wtedy wyłożonej kasy, a faktycznie chciałem cokolwiek tańca zacząć ogarniać a kurs trwał tam kilka spotkań więc to jakoś strawiłem.
Młody chłop sam na kursie tańca raczej nie powinien mieć jakichkolwiek oczekiwań poza nauką
Gówno prawda. Pisałem, że to sport kontaktowy i pisałem, że zwyrole, którzy przychodzą pomacać są eliminowani ze środowiska. Chociażby dlatego, że negatywne opinie szybko się roznoszą. Wiesz, ludzie ze społeczności (tu mowa była o społeczności bachatowej) rozmawiają ze sobą np. na grupach na messengerze. W Warszawie dziewczyny założyły nawet specjalną grupę, żeby ostrzegać się przed takimi debilami. Bycie napaloną stuleją nie popłaca w normalnym życiu i nie popłaca w społeczności