Wpis z mikrobloga

• 0
Cześć, kupiłem przez internet pierscionek zaręczynowy, ale po niedokładnym pomiarze wyszło że chyba jest za duży ale dowiem się o tym niedługo, przez internet dlatego że stacjonarnie nie znalazłem nic fajnego
Pytanie do was bo mogę zwrócić go i kupić jakiś inny mniejszy rozmiar z tym że nie mam czasu już zbytnio na to
Czy może zaręczenie się z tym pierścionkiem i go po prostu wymienię na inny rozmiar? Sprzedawca tak umożliwia że wymiana bezproblemowa na inny rozmiar, już sam nie wiem co zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#zareczyny
#kobiety
#zwiazki
  • 7
  • Odpowiedz
@Wexic: jeżeli będziesz chciał oddać pierścionek to nie może być na nim żadnej ryski, a takie mogą pojawić się już po dniu noszenia, Twoja przyszła narzeczona na pewno będzie chciała pokazać pierścionek rodzinie i znajomym i tu sie moze pojawić problem, sklep z pewnością zauważy jakiekolwiek ślady użytkowania.
Możesz też zmniejszyć u jubilera, jeśli to nie jest pleciony/wysadzany kamieniami pierścionek na całym obwodzie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Brocat na całym obwodzie nie, ma do połowy zdobienia a od większej połowy od dołu nic nie ma
No ale ciekawe czy zmniejszą tak ze nie będzie widać?
  • Odpowiedz
@Wexic: to powinno być wszystko okej, zawsze tez mozesz sie skontaktować ze sklepem, oni się orientują czy dany pierścionek nadaje się do zmniejszenia jubilerskiego
  • Odpowiedz