Aktywne Wpisy
inko-gnito +73
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +80
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
#polityka #gospodarka #pis #gielda
@szumowina_wadowicka: przecież gej jest na czele tej partii xD
@szumowina_wadowicka: a więc jak to gejów nie lubią? Sam gej naczelny nie chce związków LGTB, to jak lawendowi w Kościele, też są przeciw¯\_(ツ)_/¯
@szumowina_wadowicka: nie musisz, możesz się starać o inne obywatelstwo, poza tym możesz srać Polakom do gniazda, a ciekaw jestem czy tak robisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szumowina_wadowicka: jak dla ciebie wieśniactwo jest wrodzone to nic na to nie poradzę¯\_(ツ)_/¯
@szumowina_wadowicka: dobrze, że ja takiego genu nie mam( ͡° ͜ʖ ͡°)