Aktywne Wpisy

masternodeBTC +485
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Gry ktore przeszedlem i mi sie podobaly:
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim

Jestem w trakcie #budowadomu i chcialbym moc sterowac roletami, brama, ogrzewaniem/chlodzeniem, moze podglad z kamery.
Jakie systemy polecacie? Przewodowe czy bezprzewodowe? Jakie macie doswiadczenia?
Intersuja mnie tez kwestie techniczne.
#budujzwykopem #budownictwo #elektronika
źródło: comment_1664107307EUYtdKbe3nNqwk3RWoqzXq.jpg
PobierzKup Raspberry Pi, moduły, adapter Wi-Fi i zainstaluj Home Assistant.
@ruum: ZigBee i Z-Wave
Ja zacząłem interesować się ampio, Polska firma i wychodzi najkorzystniej cenowo.
Z drugiej strony co ci hakerzy mi zrobia jak sie wlamia na moja zarówke? Sciemnia mi swiatlo?.
nalisalem ze nie kazdy robi co woli. Mi to rozwiazanie wystarczy.
@alonsoxx gorszego argumentu użyć nie mogłeś.
Sam bede instalowal elektryke
@Michuy: on jeszcze tego nie wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)