@macgar: Gra niby nie dostosowana do innego gameplayu niż na samym dole miasta, a jednak szczyty budynków i różne ozdoby od góry też oteksturowane dokładnie, moim zdaniem powinni zrobić drugie dlc (poza jakaś nową historią) dodające masę rzeczy które nie doszły do skutku w podstawce głównie przez stare generacje konsol itp.
@ksiadze: No tak mi się wydaje że skoro „planowali” wydawać na starą generację to musiało to jakoś działać na gorszym sprzęcie. W związku z tym część rzeczy wycięli bo była zbyt wymagająca, a że nie wyrobili z czasem z niektórymi to swoją drogą.
@macgar: by tak wyglądała jakby ją wydali przykładowo teraz. Wtedy brali pod uwagę konsole starszych generacji których było BARDZO sporo i dla nich by uzyskać dobry wynik finansowy trzeba było liczyć się z czymś takim. Niestety, to popsuło odbiór gry, no ale też dało im pieniądze.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#cyberpunk2077 #gry
@macgar: no i była wy#@na ale z PlayStation Store xD