Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Wyjaśni mi ktoś co jest nie tak z byciem normikiem? Już jakiś czas temu zauważyłem, że ta społeczność, jeśli można ją tak nazwać, jest niezbyt dobrze odbierana na #wykop
Nie jestem (moim zdaniem, ale może się mylę) i nie utożsamiam się z #przegryw ale to głównie wy krystykujecie normictwo. Czemu? Grzecznie pytam, po prostu chciałbym zrozumieć.
#normictwo #bekaznormictwa
Pobierz
źródło: comment_1663696535oiT6B3opKaS9so2lo4PqJj.jpg
  • 9
@UnderThePressure: Normictwo to ludzie niczym się nie interesujący, mają takie same poglądy jak większość, nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Są konsumentami. Na wykopie co ciekawe jest dużo indywiduów ludzkich.
Niech sobie żyją jak lubią, ale też o to chodzi, że dużo normików bawi się w dawanie porad, które sobie można gdzieś wsadzić. Ktoś żyje w bagnie, a taki normik który zarabia z 10k miesięcznie daje porady typu. Za mało się
@UnderThePressure: Wszystko jest w porządku w byciu normikiem, większość przegrywów chciałaby pewnie zostać normikami. Na tagu są oni krytykowni głównie za niezbyt przydatne i nieodnoszące się do możliwości/predyspozycji/warunków osobnika przegranego rady, często ze sobą sprzeczne.

Czemu to robią? Pan pyta, ja odpowiadam. Część z zawiści, inni ironicznie, kolejni znów trollują, jednak największa część po prostu płynie z nurtem.