Wpis z mikrobloga

@Aleksander_II nie ma co naciskać na dziewczyne. 2 dni temu wyszedł godzinny materiał od niej a nawet pod Twoim postem wspominała że najpóźniej w środę. Znaczy się wiem, że nie oczekujesz tu i teraz, ale nie ma co wywierać poczucia przyciskania do tłumaczeń. Ostatni ogorkin ma już 200k prawie a był zrobiony 6 dni temu. To bardzo dobre liczby, więc pewnie czuje wiatr w żaglach To i szybko dostaniemy:)
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli: Nie no, nie naciskam, jestem wiernym widzem po prostu, choć rzeczywiście da się odebrać czasem to jako naciskanie. W zasadzie czasem zdarzało się, że widzowie się pytali o stan prac nad filmem ogółem. Dodatkowo ta platforma, jaką jest wykop.pl jest w zasadzie głównym narzędziem kontaktu z nią.

najpóźniej w środę

Wiem, ale plan napisany w kilka minut po premierze materiału to co innego niż rzeczywistość 36 godzin później.
  • Odpowiedz
@Aleksander_II też ja śledzę od pierwszych materiałów jakie wypuściła i Twoje pytanie jest normalne, zobacz na komentarze pod materiałami niekoniecznie Andromedy, gdzie ludzie po wypuszczeniu czegoś dwie godziny wcześniej potrafią pytać "kiedy następny?" Dla małego twórcy może to być #!$%@? po prostu a nikt nie chce żeby nam się ta złota baba ze złotym contentem wypaliła
  • Odpowiedz
Hej hej! Przepraszam, dziś nie dam rady, dziś nagrywam streszczenie co nudniejszych fragmentów (9 stron A4, 4000 znaków) oraz mam jeszcze 1000 linijek do przetłumaczenia (została mi jeszcze godzinka tłumaczenia).
Spróbuję dziś przetłumaczyć 500 linijek, a resztę jutro. W najgorszym przypadku będzie w środę :)
  • Odpowiedz