@visas: No będzie zimno u nieprzyjemnie, ale klamka zapadła i sie nie ma już na to żadnego wpływu - nawet jeśli poparcie dla Ukrainy zmięknie to nagle gaz nie popłynie ani węgiel sie magicznie nie pojawi. Taka jest prawda
@visas: no tak, jeśli w ciągu najbliższych kilku lub kilkunastu lat nie będą stanowic zagrożenia to można ich olać, niech sobie Ukraina sama radzi. Prawda? Przed tą wojną sam nie wierzyłem, że do niej dojdzie, bo było wiadome, że Rosja na niej straci.
no i zeby zaatakowac polske to musi najpierw wielka INWAZJE ukrainy skonczyc xD
Jak się będą wszyscy jak #!$%@? przejmować tym, żeby nie musieli zakładać swetra w
jak dla mnie jest najwazniejszy dobrobyt mojego kraju i moj wlasny ale jak tam sobie chcesz
Więc... dobrobyt Twój własny to egoizm, chyba nie trzeba tłumaczyć. Dobrobyt Twojego kraju to krótkowzroczność. Z takim sąsiadem jak Rosja nie można być niczego pewnym, a w szczególności dobrobytu. Poza tym wnioskuję, że za obecny stan w naszym kraju obwiniasz wojnę stąd zarzucam Ci wiarę w Morawieckiego i jego
@wenszy ty no trochę brak węgla jesy wojna spowodowany nie powiesz ze nie
a no i każdy z nas trochę egoista więc moim zdaniem to normalne podejście. po prostu pomoc Polski dla Ukrainy urosla już do rangi frajerstwa, przykro mi to mowic
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
w rzeczywistosci : ruscy dalej gwalca i beda gwalcic, a my dalej bez gazu
Rok 1918:
@van-der-staas: a no tak wtedy nato bylo
masz racje
no i zeby zaatakowac polske to musi najpierw wielka INWAZJE ukrainy skonczyc xD
Przed tą wojną sam nie wierzyłem, że do niej dojdzie, bo było wiadome, że Rosja na niej straci.
Jak się będą wszyscy jak #!$%@? przejmować tym, żeby nie musieli zakładać swetra w
Więc... dobrobyt Twój własny to egoizm, chyba nie trzeba tłumaczyć. Dobrobyt Twojego kraju to krótkowzroczność. Z takim sąsiadem jak Rosja nie można być niczego pewnym, a w szczególności dobrobytu. Poza tym wnioskuję, że za obecny stan w naszym kraju obwiniasz wojnę stąd zarzucam Ci wiarę w Morawieckiego i jego
Komentarz usunięty przez moderatora
a no i każdy z nas trochę egoista więc moim zdaniem to normalne podejście. po prostu pomoc Polski dla Ukrainy urosla już do rangi frajerstwa, przykro mi to mowic