@jestem_legenda: Mnie się nawet podobał chociaż muszę przyznać, że poszczególne wątki są bardzo nierówne. No i 1 sezon to mi wyglądał na takie wprowadzenie do historii. Niewiele tam się działo.
@OscarGoldman: Nie mam pojęcia. Ale jak podobał Ci się lost to naprawdę warto, od czasu losta to jest pierwszy raz kiedy poczułem ten sam zagadkowy klimat w jakiś serialu.
@weshu: oki wielkie dzięki bo też mi brakuje LOSTA, mimo ze ostatnie 2-3 sezony były takie sobie to i tak wciągało się je nosem, teraz to padaka, wszędzie jakieś cudaki, a tam był inny świat. Kuźwa ja tęsknie za tym serialem. Obejrzę go chyba z 4-5 raz xd, ale jak FROM będzie spoko to cacy.
@d3v: nie jest zły, ale strasznie zamula, powiem tak: do LOSTA, w tej chwili, nie ma podejścia żaden serial, serio pisze. Wiem że trochę "nostalgia" trochę odgrywa tu rolę, ale nie ma takiego serialu który by tak wkręcał z odcinka na odcinek.
@d3v: owszem ma swój klimat, ale co kto lubi, ja DARK oglądałem, ale nie porwał mnie w żadnym aspekcie, chociaż przyznam że przyzwoicie się ogląda, ale szału nie robi.
#lost
Hej, ktoś ma jakiś serial na tapecie, coś ala LOST? najlepiej na #netflix
podajcie nazwę jak możecie xd.
Severance (apple tv)
Yellowjackets (?)
Mnie się nawet podobał chociaż muszę przyznać, że poszczególne wątki są bardzo nierówne. No i 1 sezon to mi wyglądał na takie wprowadzenie do historii. Niewiele tam się działo.
@OscarGoldman: From. Dokładnie styl losta i tez tak wciąga
@OscarGoldman: Nie mam pojęcia. Ale jak podobał Ci się lost to naprawdę warto, od czasu losta to jest pierwszy raz kiedy poczułem ten sam zagadkowy klimat w jakiś serialu.
@matthew1990 the 100 to teen drama dla nastolatków.
Przymierzam się do from oglądałeś już?