Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
blackghost +5
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
#polskiedomy #janusz
@hudi77: Bo? Ktoś nie ma czteroosobowej rodziny, nie ma miliona kompletów talerzy i ma czekać wieki aż zapelni zmywarkę i pusci program? To jest Januszowe?
jak ktos ma dwu-trzyosobową rodzinę to lepsza jest 45cm z tych powodów o ktorych napisalem.
Pojemność 10 vs 14 kompletów naczyn nie jest dużą różnicą, a pozwala szybciej ją zapelnic i nie czekac aż praktycznie wszystkie czyste talerze zostaną zużyte.
Jedyny przypadek, kiedy kupuje się 45 to brak miejsca na 60
60cm jest po prostu dużo wygodniejsza, chociaż 45 też robi robotę.