Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: single player im wyszedł z problemami więc chyba dobrze że póki co nie zrobili multi. Zobacz sobie akcje z Gwintem - przebadali rynek i dopiero wypuścili a to nie jest zaawansowana technologicznie gierka
  • Odpowiedz
@Floooki: Ja nie mam zamiaru ukrywać, że w wiedźmina grało mi się zajebiście i to w każdego. Ale to dlatego, że jestem fanem opowiadań i ten świat został nawet nieźle odwzorowany. Ale obiektywnie wiedźmin 1 i 2 nie były tak doskonałymi grami. Trójka to już światowy poziom, choć nie jest tak że nie miała wad. Ale poza wiedźminami to każda gra cdp osiągała co najwyżej umiarkowany sukces bo była średniakami.
  • Odpowiedz
Ale poza wiedźminami to każda gra cdp osiągała co najwyżej umiarkowany sukces bo była średniakami

@Prezydent_Polski: To ile tych gier nie będących Wiedźminami CDP zrobił, że piszesz w liczbie mnogiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fytyny93: Gwint, thronebraker to tak na szybko. Gwint był zajebisty... aż wyszedł z bety i w------i go do góry nogami i większość ludzi przestała w niego grać. Teraz coś tam wiecej osób pogrywa bo chyba wypuścili też na konsole. Ale sukcesem go nazwać się nie da. A o thronebreakerze pewnie nie słyszałeś, bo taki sukces odniósł? xD
  • Odpowiedz
@Prezydent_Polski: Thonebreak to chyba nie miał żadnego budżetu na marketing, a mimo to ma połowę ściągnieć Gwinta na google play, więc raczej sukces. Obie te gry są w zasadzie Wiedźminami i do tego piłem xd
  • Odpowiedz