Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +630
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
wfd +4
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro
#problem w dłuższego czasu mam problem z pluskwami w mieszkaniu, ledwo się położę i próbuje zasnąć a one mnie atakują, jestem cały pogryziony, nie omijają czasami nawet twarzy, na szczęście z tej części ciała pogryzienia znikają. Do brzegu.
Mam zaburzenia snu, kiedy mogę sobie pozwolić zarwać nockę, robię to. Siedzę do 4 i zmęczony kładę się spać. Druga opcja to a-----l, pije do momentu gdy się upiję i kładę się spać. Kiedy próbuję się położyć około 23 to nie mogę zasnąć i w pewnej chwilę czuje swędzenie. Gdy wstaje oczywiście na pościeli zazwyczaj znajduje grasujące pluskwy. Tej nocy zabiłem tylko 6, a nie mogłem spać do 2.
Ostatnio robiłem oprysk podłogi za łóżkiem oraz listwy przypodłogowe. Niestety pominąłem łóżko, co też na pewno teraz zrobię.
W międzyczasie poszukuje dobrych tabletek nasennych bez recepty, coś co da mi dobry sen i w miarę szybkie działanie. Swego czasu kupowałem melatoninę na Allegro. #tabletki #leki #lekarstwa #sen #pomocy #porady
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63257190d9b963ed8f168779
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@piotrex39: @Kulek1981: @MalpkaJeanPaul:
---
Zaakceptował: LeVentLeCri