Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że kiedy kończy mi się oc to szukając ofert na 32 dni do końca znajduje oferty od 533 zł, ale nie mogę kupić bo musi być minimum miesiąc do końca, a dziś czyli równo miesiąc do końca OC i zaledwie kilka godzin od wczorajszego szukania najtańsze oferty zaczynają się od 640zl ? Coś kiedyś słyszałem, że im bliżej końca tym ceny są większe, ale serio jeden dzień różnicy i 20% drożej? #samochody #oc #ubezpieczenia #oszukujo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
A może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w rankingach różnych jeszcze wczoraj mi wyszukiwało oferty dwóch konkretnych firm, które były najtańsze, a dziś już nie ma ani jednej oferty od nich?
  • Odpowiedz
@D3SP3RO: Kiedyś z jednym takim kalkulatorem była afera (nie będę mówił nazwy) że pokazywali jako najtańsze tylko te firmy które zgodziły się na ich ,,wygórowane" żądania prowizyjne :) A te które się nie zgodziły widniały jako ,,firma nie przedstawiła oferty :) Ale to historia, na pewno już tak nie robią, prawda? prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Właśnie się dowiedziałem, że hehe "akurat te dwa towarzystwa z najtańszymi ofertami" w ten weekend mają przerwę techniczną
  • Odpowiedz