Aktywne Wpisy

affairz +572
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.

źródło: mickpl
Pobierz
Paulo12 +8
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
#mecz
źródło: Screenshot_20250507-010058~2
PobierzA nie było faulu na Martinie przy golu na 3:3?
Widać, że parch z madrytu xd
Komentarz usunięty przez autora
Wymień te złe decyzjeXD
Marciniak orżnął Barcelonę w c--j
kibic Interu od 28 lat
- nie zauważenie karnego dla Interu po faulu na Lautaro
- odgwizdanie karnego zamiast wolnego po faulu na Yamalu
Z ręki na luzie sie wybroni, zresztą było to konsultowane z varem i nie zaprosili go do monitora. Faul przy bramce na 3:3 - tak samo, gdyby były jakieś
@Secla Zapomniałem o tym, to akurat było grube ale nie miało wpływu na wynik na szczescie, jednakże to też błąd na korzyść Barcy która niby została przekręcona
@Atomus: Kowal odpalił alkoszał na X, nic nowego, można sie rozejść