Wpis z mikrobloga

@VaizardOmbre: Przecież on nie widział karnego dla Interu, dopiero VAR mu dał cynk. A potem gwizdnął karnego dla barcy za faul poza polem karnym. Bez VARu barca byłaby w finale po "dobrych" błędach Marciniaka, jak on ma to w zwyczaju gwizdać pod barce wyimaginowane karne.
DurzyPszypau - @VaizardOmbre: Przecież on nie widział karnego dla Interu, dopiero VAR...
  • Odpowiedz
@meemphis11: Obiektywnie jedyne błędy jakie mógł popełnić dzisiaj Marciniak to te przed którymi uratował go VAR (oba na niekorzyść Interu btw.) czyli:
- nie zauważenie karnego dla Interu po faulu na Lautaro
- odgwizdanie karnego zamiast wolnego po faulu na Yamalu

Z ręki na luzie sie wybroni, zresztą było to konsultowane z varem i nie zaprosili go do monitora. Faul przy bramce na 3:3 - tak samo, gdyby były jakieś
  • Odpowiedz
@Narqs: A odgwizdanie końca pierwszej części dogrywki jak praktycznie Inter wychodził 1 na 1? nawet nie patrzył co się dzieje, juz tyłem stał xD
  • Odpowiedz
@Tobyyy: wybroniłby sie gdyby nie było varu, tam decydowały centymetry więc w zasadzie każdą decyzje da sie wybronić, nie wiem co widzieli sędziowie na video ale widocznie zgodził sie ostatecznie z nimi Marciniak

@Secla Zapomniałem o tym, to akurat było grube ale nie miało wpływu na wynik na szczescie, jednakże to też błąd na korzyść Barcy która niby została przekręcona
  • Odpowiedz
@meemphis11: meczu nie ogladalem. Powiem tylko tyle, ze ostatnie 20 lat barca byla pchana przez sedziow, wiec nic sie naprawde nie stanie jak w 1 meczu teraz bedzie inaczej.
  • Odpowiedz
@meemphis11 Pedri i Hansi mają rację. WSZYSTKIE kluczowe akcje stykowe były na korzyść Interu. dziwnym trafem Marciniak nie podchodził nawet do monitora jak w--------ł się obrońca dwoma nogami w Yamala, jak był faul w polu karnym/za polem karnym czy jak był ewidentny faul na Martini przez 3. bramce dla Interu. zero kontrowersji, null.
  • Odpowiedz