Aktywne Wpisy

dosefurious +217
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Foxing +26
Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynajmniej jakoś dopasowanej designem, dostajesz takie g---o z recyklingu puszek. Tak, czepiam się. Tak, wkurzają mnie korpo dusigrosze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#pcmasterrace #komputery
#pcmasterrace #komputery
źródło: s-l1200
Pobierz

#heheszki #bekazlewactwa #honkhonk #bekazfeministek
źródło: comment_1663336569ii6etznbYLFHV3HxEkI02l.jpg
Pobierz#bekazlewactwa
źródło: comment_16633379420MblWcDcMpcaEkLQJkNcx5.jpg
Pobierz@Jakovv: #urojeniaprawakoidalne xD
w sensie serio, jako polski lewak amerykańskim lewactwem raczej gardzę, bo jest mocno odklejone, ale nawet dla amerykańskiej lewicy taki scenariusz jaki opisałeś jest nieprawdopodobny. najprędzej coś takiego mogłoby się wydarzyć w głowie Polaka-prawaka
@Jakovv: a jak książe też będzie murzynem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jakovv a co się stanie jak przypomnieć prawakom że oryginalne syreny to pół kobiety pół ptaki i nie mają nic wspólnego z tym jak widzi je Disney?
@ananasowy: dla mnie, wyborcy PSL, boldupienie o to że w randomowej reklamie jest m----n i biała jest absurdalne. Ale prawactwo się potrafi o to zesrac. Zastanawiam się na reakcje że chciwi Żydzi z disnej robią na odwrót ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@biesy ale po co o tym mówisz? W co ty grasz? Może
Skomplikowana historia xd
@biesy: wtedy odpowiadają że Syrenka Disneya powstała na podstawie baśni Hansa Christiana Andersena i nie pasuje do realiów XIX-wiecznych baśni europejskich powstałych w okresie romantyzmu - ogólnoeuropejskiego zamiłowania do folkowych europejskich legend i wierzeń.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Little_Mermaid
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1663368054NXzUVxuUVttwrjNEEe95P3.jpg
Pobierzchociaż memy niektóre całkiem śmieszne