Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +60
Dlatego właśnie daję wam najlepszą radę - ubezpieczcie swoje rowery. Kosztuje to grosze, szczególnie w porównaniu ile one kosztują, a nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć. I w przypadku jak moim, jedyną stratą jest trochę nerwów i parę minut poświęconych na zgłoszenie szkody. No i trochę czasu na zamówienie nowego roweru, który ma być za dwa tygodnie (。◕‿‿◕。)
#rower
Komentarz usunięty przez autora
@TypowyXD: Ubiegłeś mnie xD
Samo zgłoszenie szkody banalne - krotki opis co się stało, zdjęcia i wycena
@4x80: Nie wiem, w warsztacie orzekli, że trzeba wymienić, to wymieniam.
@DosKapp4: Colmar, wschodnia Francja
Komentarz usunięty przez autora