Aktywne Wpisy
Plusują osoby, które nie mają żadnego tatuażu ani nie planują sobie w przyszłości takowego zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest pomazany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do pomazanych rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko cofniesz w jeden dzień.
damrem +59
Mirki ja już nie mam siły do kupowania samochodu. Co znajdę fajną ofertę to wychodzą jakieś poukrywane wady.
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
#ukraina #rosja #armenia #iran #azerbejdzan #wojna #usa
Czekaj co się będzie dziać w Osetii i Abchazji.
A zaraz potem w czeczenii.
Tam będą cuda - Gruzja zajmie Osetie i Abchazje, a Czeczenia wystąpi z Rosji.
O ile kurduplowi nie odbije i sie nie ogłosi zbawcą Rosji i nie zacznie zabiegać o władze w Rosji.
Organizuje mobilizacje - ale napewno przeciw Ukrainie?
Moment - Afganistan to ten sam odłam islamu co jest w czeczeni? Bo jak rózny to nie pomoże czeczencom.
Ale widzisz że Rosji już tam niema?
Jak by była to by pomogła Armenii, a nie pozwoliła na wejście USA.
Jak oni uwierzą że Rosja nie pomoże Osetii i Abchazji to .... . No właśnie, i o tym pisali już analitycy kilka lat temu - znikniecie rosji - wielkie przemodelowanie ukladu sil. Naturalna kolej.... .
@w0jmar: Przecież nie przedstawiam swojej opinii, tylko postawę ludzi z tej partii. Nadal, mała szansa że rosja da to sobie odbić. Raz różnica potencjałów jest dramatyczna. Dwa, to w zasadzie jest "jej" więc będzie bardziej zmotywowana. no i same republiki będą się bronić. Abchazja to takie miejsce gdzie Abchazowie nie stanowili większości, ale wyrzucili stamtąd liczniejszych Gruzinów. To moja opinia odnośnie potencjału odbicia tego,
Acha, ta Rosja której ostrzelali ludzi? I nie zrobiła nic?
Ta która wysyła teraz obserwatorów - jako odpowiedź na prośbę o pomoc?
Oby wiecej takich stanowczych reakcji, to za rok i Dagestan będzie wolny od RUS.
@ArtBrut: USA dogadane z Talibami. Zostawili im sprzetu do obrony wiec luz
@gejuszmapkt: Azerowie teoretycznie są już dogadani z Izraelem, kupują tam masę sprzętu wojskowego w zamian za udostępnienie swojego kraju do inwazji na