Wpis z mikrobloga

zamsz już po jednym praniu straci kolor i zrobi się bardzo sztywny, moim zdaniem zły pomysł

wysoka podeszwa na 99% zacznie się odklejać na zgięciu

@drim nie słuchaj ekspertów, za dychę.
Przede wszystkim, butów zamszowych i tak w pralce się nie pierze - są do tego specjalne preparaty, można też myć wilgotną ściereczką.
Żadne odklejenie podeszwy też nie wchodzi w grę, mam zarówno Gazelle jak i Hamburgi od Adidasa i już kilka
buty na obcasie można sobie przecierać specjalnym środkiem, męskie buty potwornie śmierdzą, szczególnie adasie noszone dzień w dzień i nie wyobrażam sobie nie prac ich wcale

@Anesa: wszystkie męskie buty świata potwornie śmierdzą? Czy tylko te noszone codziennie? Ale codziennie po kilka godzin, czy cały dzień?
Co ty piszesz w ogóle xD.
Poza tym, są odświeżacze do obuwia, które praktycznie zamykają temat, bo i but i noga są świeże.

Pomyśl, czy
kurde, a takie ladne (,)

@drim: niestety. Miałem tak w adidasa neo które rozleciały się po 3 miesiącach. Szukaj butów, które są szyte. Widać wyraźnie przeszycie wzdłóż podeszwy. Nic też się z czasem rozetrze ale wytrzyma dużo dłużej. O ile faktycznie są szyte a nie tylko puszczone dla ozdoby. Trzeba zajrzeć do środka i sprawdzić czy widać nić.
Pobierz xqwzyts - > kurde, a takie ladne (╯︵╰,)

@drim: niestety. Miałem tak w adidasa neo ...
źródło: comment_1663134187bb2Q6GMt5c7r1JX1ISAMfa.jpg
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@G1G1G1: z tego, co się spotkałam w życiu to codziennie. I to czepianie się słówek jest niepotrzebne, przecież nie jesteś aż takim idiotą żeby zrozumiec że mówiąc "noszone dzień w dzień" chodziło mi o wykluczenie butów do garniturów, butów w góry itd, a nie o dzienna liczbę godzin noszenia. I już się odniosłam do odświeżaczy.

I nie muszę myśleć o damskich butach, po pierwsze xd jak można zakładać wgl że szpilki
@G1G1G1: tych co OP wrzucił nie znam. Rozkleiły mi się na zgięciu podeszwy 2 czy 3 typu tego typu i przestałem takie kupować. Może nie były to jakiś super premium tylko za 200-300pln. Ale w tej cenie można chyba oczekiwać jakości lepszej niż na 1 sezon.
Kupiłem szyte Kazary o coś w tym stylu i już 3 rok mam i jestem zadowolony. Wystarczy przepastować, przetrzeć i jak nowe.
Pobierz xqwzyts - @G1G1G1: tych co OP wrzucił nie znam. Rozkleiły mi się na zgięciu podeszwy ...
źródło: comment_16631345726ctJOCpJoXdyWlFgkQtFOh.jpg
z tego, co się spotkałam w życiu to codziennie

@Anesa: Twojemu bratu/staremu/chłopowi nogi śmierdzą,a ty piszesz, że wszystkie męskie śmierdzą.
Ja nie mam problemu ze śmierdzącymi butami - używam dobrych skarpet, odświeżam buty w środku i staram się ich nie przemaczać. Nie generalizuj więc. I pozdro za twoje passive-agressive.
@Anesa: A o czym mam rozmawiać z człowiekiem który nie umie doczytać „W PRALCE”? I zaczyna rzucać inwektywami zamiast założyć ze ktoś pierze buty ręcznie? Sama się zaorałaś ale twoje 1,5 zwoja nawet tego nie zarejestruje
@G1G1G1: sugerowałem się krojem. Jeśli możesz opowi poręczyć to spoko :D Też jestem otwarty na propozycje woęć może wyprobuję kiedyś gazelle jeżeli faktycznie są trwałe. Bo z wyglądu 10/10