Wpis z mikrobloga

#smartfony #telefony #android #technologia #gsm
#smartfon

Poszukuję telefonu do 1500zl
Chciałbym aby w miarę był nowy, lub żeby mial długie wsparcie żebym nie musiał go za szybko wymieniać.
Z reszty to dobrze by było jakby miał lepszy aparat i żeby bateria dobrze trzymała. Wielkość bez znaczenia
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dajpancenta: Hej, podepnę się częściowo pod pytanie kolegi - którzy producenci obecnie gwarantują równie długie wsparcie, aktualizacje i poprawki co Samsung? Planuję zakup smartfona do 2000 zł, przy czym chciałbym go mieć tak na 4 lata, bo mniej więcej co tyle wymieniam modele. I jeszcze co do Samsungów - czy dobrze wyczytałem, że tylko te wypuszczane od mniej więcej początku tego roku mają gwarantowane aktualizacje do Androida 16 i bodaj
  • Odpowiedz
@szprot_glazurnik pięcioletnie wsparcie dotyczy tylko modeli ze screena. Nie wydaje mi się, żeby którykolwiek producent zbliżył się do Samsunga, oni ładnie polecieli do przodu odstawiając konkurencję.

Do 2000 zł to tylko Samsung da takie wsparcie ale... kosztem telefonu. A33 w cenie startowej 1749 zł lub A53 za 2099 zł (dzisiaj gdzieś go widziałem za 1699 zł) nie są zbyt dobrymi telefonami w tej cenie. Motorola Edge 30 czasami bywa za nieco
D.....a - @szprot_glazurnik pięcioletnie wsparcie dotyczy tylko modeli ze screena. Ni...

źródło: comment_1663702738Uj7uxZadJablcnDXyXHbhQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz