Wpis z mikrobloga

Hej.

Mam do Was pytanie, ewentualnie anons.
Znacie może stronkę przeznaczoną do spotkań, randek osób lubiących klimaty anime?
Szczerze powiedziawszy, nic nie mogłem znaleźć, a w moim wieku wraz z wrodzoną nieśmiałością i brakiem znajomych o tym rodzaju zainteresowań, ciężko wybrać mi się na jakiś event czy coś w tym rodzaju.

Jako, że ta strona ma zapewne trochę użytkowników pozwolę sobie na małe ogłoszenie.
Jeżeli jakaś użytkowniczka tego portalu jest zainteresowana rozmową i, lub późniejszą możliwością spotkania się w realu, to pozwolę sobie na mały anons.
30 letni facet z miłą chęcią poznałby kobietę w wieku 24-32 lat najlepiej z Poznania i jego okolic do jak wspomniałem powyżej rozmowy i ewentualnego spotkania się w realu.
Informacyjnie - zwykły facet z przeciętną aparycją, (ponoć ważna informacja) posiadający 1,72 m wzrostu.
Oczywiście zainteresowane osoby zapraszam na pw.

#anime
  • 4
  • Odpowiedz
@nomorex: tworząc takie ogłoszenia możesz co najwyżej zniechęcić do siebie płeć przeciwną. Ewentualnie wyrwać jakąś desperatkę z BMI poza ludzką skalą. W Badoo możesz sobie filtrować po zainteresowaniach wpisując "anime", "manga" etc. ale nie spodziewaj się za wiele.
  • Odpowiedz
taka rada jeszcze - im bardziej widać zaangażowanie tym bardziej to zniechęca i świadczy o tym że jesteś potrzebujący ;d dajesz siebie na talerzu i wysyłasz sygnał, że masz ogromny deficyt w relacjach społecznych, ale tak naprawdę naczelna zasada wygląda jak na picrel

a wracając do zaangażowania - jeżeli uda ci się kogoś poznać to jest wyjątkowo duża szansa że z takim podejściem skończysz jako jej psiapsiółka ¯\_(ツ)_/¯ przerabiane z doświadczenia ;d
tamagotchi - taka rada jeszcze - im bardziej widać zaangażowanie tym bardziej to znie...

źródło: comment_1663100230UC4ltmiz1CpujfqQ6jUEf9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@tamagotchi: Cóż nie oczekuję zbyt wiele, ale nie sądzę, aby takie działanie było bezowocne. Jeżeli ktoś uzna ten post za akt desperacji, spoko, a jeżeli kogoś ono zainteresuje to super.

Oczywiście dzięki za radę, już to samo w sobie pokazuje, że napisanie tego postu miało sens.
  • Odpowiedz