Wpis z mikrobloga

List od zbanowanego @Serendipity_
==================================================
Witaj tagu, może wczoraj trochę przeholowałem z wrzuceniem kosmonauty ale cóż - stało się, przerwa dobrze mi zrobi, zajmę się może wreszcie swoimi sprawami.

Pamiętajcie, jazda z oskarkiem @Kuba04 , taki ktoś jak on nie może się tu panoszyć, łamie wszelkie standardy tego tagu.
Skoro do mnie mieliście problem o dwa ogniska to on powinien zostać z marszu wyrzucony i ignorowany przez każdego szanującego się przegrywa. Wtedy może się znudzi i stąd pójdzie.
I jeszcze co do tych ognisk bo kilka osób znowu coś o tym pisało, ale już bana miałem to nie mogłem się odnieść, ogniska były tylko dwa, nigdzie teraz nie chodzę.

Pozdrawiam dobrych chłopaków
#przegryw
==================================================
Nadawca zweryfikowany
Wysłano dzięki #wolamyzbanowanych

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kuba04 ale ty nie jesteś przegrywem, od tego zacznijmy, przegrywy nie lubią jak na tagu siedzą nieprzegrywy, każdy powinien dążyć do poprawy swojego losu, ale przegryw ma więcej do poprawy i zwykle trudniej.
  • Odpowiedz
@Kuba04 chciałbym by takie coś było przegrywem, świat byłby lepszym miejscem, no ale niestety nie jest. Przy twoich standardach przegrywu to mi tylko sznur został xD a raczej już dawno powinienem nie żyć
  • Odpowiedz
@Kuba04: Żymek po prostu naszczuł na ciebie tag i jest jak jest. W mojej opinii nawet jeśli trollujesz, to jesteś wporządku, co najważniejsze nie zadawałeś się z gnębicielami przegrywów jak Żymek. Nie atakujesz tu innych beż powodu, ( chyba) Nie piszesz każdemu ok oski pod komentarzem. Masz po prostu na pieńku z niektórymi personami tutaj i powinniście sobie wytłumaczyć niektóre sprawy. Nawet nie negujesz blackpillu jak on i nie żądasz
  • Odpowiedz
W mojej opinii nawet jeśli trollujesz

No serio nie troluje, wszystko pisze zgodnie z prawdą, nie wiem jak mam udowodnić że nie troluje

Masz po prostu na pieńku z niektórymi personami tutaj i powinniście sobie wytłumaczyć niektóre sprawy.

No dokładnie, z kilkoma osobami tylko się kłóce, z resztą mam pozytywny kontakt
@Levander:
  • Odpowiedz
@Greensy:

jakiekolwiek próby poprawy są z miejsca zwyzywane i poniżane wyzwiskami ala "oskarek"

No jak czytasz posty pseudo "przegrywów", to się nie dziwię, że widzisz tutaj samo dołowanie się nawzajem i toksyczność.
  • Odpowiedz
Właśnie, że nie.

@dizzy126: Już nie raz widziałam komentarze, że z przegrywu nie da się wyjść, a jak ktoś z niego wyszedł, to to oznacza, że nigdy nie był przegrywem xD Największym problemem jest to, że nie ma jednej i jasnej definicji przegrywu, każdy uważa coś innego i potem zamiast się wspierać, to się kłócicie.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker ja po prostu daje na czarno, mam super gównianą sytuację i nadal uważam, że da się wyjść, będzie to niewyobrażalnie trudne ale skoro ja tak uważam to już argument, że KAŻDY ciągnie innych w dół jest inwalidą.

A co do definicji się zgadzam, dla mnie mało kto jest przegrywem przy mojej definicji i są to głównie osoby 25+
  • Odpowiedz