Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
źródło: 1000009391
Pobierz
jmuhha +12
Wytłumaczy mi ktoś skąd rolnicy mają fury za pół bańki? ( ಠ_ಠ)
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
źródło: 1000009382
Pobierz

==================================================
Witaj tagu, może wczoraj trochę przeholowałem z wrzuceniem kosmonauty ale cóż - stało się, przerwa dobrze mi zrobi, zajmę się może wreszcie swoimi sprawami.
Pamiętajcie, jazda z oskarkiem @Kuba04 , taki ktoś jak on nie może się tu panoszyć, łamie wszelkie standardy tego tagu.
Skoro do mnie mieliście problem o dwa ogniska to on powinien zostać z marszu wyrzucony i ignorowany przez każdego szanującego się przegrywa. Wtedy może się znudzi i stąd pójdzie.
I jeszcze co do tych ognisk bo kilka osób znowu coś o tym pisało, ale już bana miałem to nie mogłem się odnieść, ogniska były tylko dwa, nigdzie teraz nie chodzę.
Pozdrawiam dobrych chłopaków
#przegryw
==================================================
Nadawca zweryfikowany
Wysłano dzięki #wolamyzbanowanych
No to akurat popieram, poszukaj pokoju, wynajmij, studiuj za pieniądze starych i pisz przy tym że jesteś przegrywem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1663076756CpRlSFJtkpLtT4aLEGHWCT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Taplajcie się dalej w tym bagnie, daleko zajdziecie.
Fake it till you make it bro (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
znów walka oskarków
źródło: comment_1663077529sHL8r9aPlyQpo3CgoJ9Wv2.gif
Pobierz@Greensy: złe wpisy czytałeś, bo różne są