Aktywne Wpisy
Martuchna69 +139
Tywin_Lannister +511
Nic mnie tak chyba nie bawi, jak samochodziarze, których 90% osobowości to fanatyzm skoncentrowany wokół jakiegoś - zazwyczaj - niemieckiego kontenera na gruz xD (pozostałe 10% to dostawanie w mordę za jakiś szmarciarski klubik piłkarski i chlanie taniego piwska xD)
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
Ale zeby bylo tego malo, jak juz jasno widac ze UA #!$%@? po dupie ruSSkich, to teraz oni beda udawac wielkiego sojusznika i obiecywac zlote Leopardy.
Najbardziej zdradziecki i dwulicowy kraj w EU. I to na nich trzeba teraz najbardziej uwazac.
Dont czeńdz maj maind.
HaTfu!!
#ukraina #wojna #niemcy
@SlavedWizard: Już widzę jak ważne dla Europy kraje spoza Unii Europejskiej dają jakiekolwiek #!$%@? o jakieś czołgi XD
@SlavedWizard: a co z Węgrami, z Serbia?
@gtk90: Do piet niemiachom nie dorastaja. W porownaniu do nich Wegry i Serbia to amatorzy kwasnych jablek w tym temacie ¯\_(ツ)_/¯
Ale możecie sobie płakać na wykopie może wam ulży
Oczywiście kwestia tego jak sprawnie będzie to wszystko dalej rozgrywane ale idealizowanie zachodu i roli Niemiec w UE powinno się skończyć. Dla dobra wszystkich.
Tak, USA się wypnie na swojego głównego partnera biznesowego w Europie i postawi wszystko na Polskę. W obliczu nadciągającego kryzysu stworzy nowy plan Marshalla i wpompuje miliardy dolarów w kraj z takim szambem politycznym, gdzie ich ambasador musiał interweniować bo Kaczafi uznał, że tylko z TVP leci dobry przekaz i który nie ma żadnych partnerów w Unii bo ich dotyczasowy crush poszedł
Ta sama waga...
No zbudowali NS2 i co zrobiło USA? XD
Wsparcie Ukrainy to nie jest żadna konieczność dla niemiec bo Ukraina nie jest w NATO. Zwyczajnie XD Sam jestem zdania, że powinni pomagać, ale suchy fakt jest taki, że jak nie chcą to nie muszą.
BTW nie jestem na bieżąco z cyframi, ale z tego co pamiętam to Francja czy Włochy dały znacznie mniej
Ty myślisz że te wszystkie niemieckie wielkie koncerny to jest jakiś amerykanski kapitał który może sie przeniesc do polski?