Aktywne Wpisy

Simpleco +76
29 022,85 - 21,10 = 29 001,75
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
źródło: 1000089591
Pobierz
JanTadeusz +1
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.kernel.org/doc/html/v4.10/process/coding-style.html
#programowanie #humorprogramistow #ciekawostki #linux
źródło: comment_166300715980aZ1hN42iuMo0rF80ZfYq.jpg
PobierzInna sprawa to dużo zależy to od języka i stylu. Jak pisze się bardziej funkcyjnie to generalnie odchodzi się często od zmiennych tymczasowych, bo są one niepotrzebne, same
btw
Hurr Durr Co to za trzymanie programistów za ręke? Nazywajmy wszyskie zmienne a, b, aa, xd, dd itd! Jak będą chcieli to sie domyślą od czego one są, a nie wszystko podane na tacy. :D
@EmcePomidor2: tmp są faktycznie słabe, lepiej już pojedyncze litery w stylu
a, b, club skróty typufooCopy@Gorion103: jak mam typowy imperatywny algorytm to przynajmniej u mnie proces myślowy wygląda tak,