Aktywne Wpisy
fbkq +537
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +168
#motoryzacja #samochody
@limitless93 opłaca się jak wiesz co ściągać i jak kupować. Ta wiedza kosztuje tyle, że wygodniej taniej , łatwiej i szybciej komuś zapłacić.
@blzj: Nie masz racji. Juz pisze czemu
Ten sam egzemplarz jest zwykle sporo drozszy w Japonii niz w USA przeliczajac na nasza walute, bo tam Europejskie auta sa zwykle traktowane jako kolekcjonerskie. Przebiegi sa znikome.
Z Japonii raczej niszowe auta w topowych specyfikacjach (jak o Mercu mowimy to v10 / v12
@jarezz ML 2013 to średni koszt 8300 dolców w USA, czyli ze wszystkim około 85k, według kalkulatora, plus naprawa
@bigger
@jarezz w Japonii w idealnym stanie ML 350 z przebiegiem 60k sprzedał się ostatnio za 83k pod dom, gdzie robię błąd?
Alez oczywiscie ze moze. Tylko w konterner pchasz po kilka sztuk. Gdzie Jankesi laduja pietrowo (moze znajde fote) a w Japonii raczej rzadko.
@blzj: Akurat jak mowa o w211 , ktory jest starym kapciem to ma to jakis sens. Szczegolnie jesli mowimy o jakiejs wersji AMG topowej. Ale to 40k powiedzial Ci bez
Generalnie wszelkiej masci posrednicy to czesto ( zwykle) oszusci , ktorych nie obchodzi obsluga posprzedazowa. Klikaja i pozniej rzna Cie po kolei na kazdym koszcie, przelewie i przewalutowaniu.
Dodatkowo wiekszosc takich przedstawianych ofert jest nierealna a on Ci cisnie kity. Tak samo jak z ogloszeniami na otomoto gdzie wiekszosc to tylko pozaciagane zdjecia z coparta z niska cena a nie realnie kupione pojazdy - nawet w drodze do
@bigger chociaz co ja Tobie tłumaczę.
Tak samo jak kalkulatory na stronach.
Konkretny numer lotu z coparta daj , napisz ile Ci gosc powiedzial to mozna sprawdzac.
tak to mozna dane przedstawic tak,zeby
Mam GL i jeździłem ML z importu ( Kamada )