Aktywne Wpisy
VOC1602 +11
W co rząd powinien inwestować w pierwszej kolejności
- ścieżki rowerowe 9.6% (137)
- duży port lotniczy w centrum kraju 29.3% (418)
- trasnport rzeczny 4.2% (60)
- drogi lokalne 4.7% (67)
- autostrady 7.6% (108)
- metro i węzły transportowe 5.1% (72)
- obwodnice 7.1% (101)
- rozbudowa pasów na lotniskach 1.5% (21)
- porty morskie cargo 8.5% (121)
- koleje dużych prędkości 22.5% (320)
dddobranoc +41
Gruzowisko pod Krakowem.
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
Czy da się teraz kupić nowy samochód za 50k PLN? Wymagania to tylko: automatyczna klima, android auto. Tyle.
@MrMate: Niestety nie, nawet Dacia Sandero w bazowej wersji przekracza taki budżet o kilka tysięcy, a i tak klimę manualną trzeba dokupić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rafal-paszkowski aż tak nie przesadzajmy. Właśnie się zastanawiam czy ratować 10 letnia klasę B i raczej mi wychodzi że się nie opłaca. Ale z drugiej strony ponad 50 nie chcemy wydać bo żona nie będzie chciała tym jeździć.
@MrMate:
próbowałeś chociażby wejść na stronę Dacii i wybrać sobie najbiedniejszą wersję?
@citron:
spokojnie, przeczytałem
i gdyby gość chociaż wysilił się na tyle, żeby skonfigurować ultra biedaka to by zobaczył, że nawet na to 50k pln to za mało ¯\_(ツ)_/¯
Więc nie orientuje się na co można liczyć przy tym niskim budżecie i na dzień dzisiejszy.
Nawet mam wieksza wiedzę co do aut za 500k niż tych 10 razy tańszych. Takie BMW za 540k
@MrMate:
a wystarczy popatrzeć po stronach producentów, w ekstremalnym przypadku przejść się do jakiegoś salonu i zobaczyć co jest grane
@MrMate:
chętnie, da radę? :)
wystarczająco, żeby wiedzieć że nie da się kupić nowego auta z automatyczną klimą i android autem do 50k PLN
@PanKracy582: a zapytac na mirko mozna, zanim sie uda na wyprawe po tych salonach, czy to skandal jakis xD?
Komentarz usunięty przez autora
nie jestem pewien czy trollujesz czy o co ci chodzi...
wrzucasz kwit sprzed ponad roku
napisałem wyraźnie: