Wpis z mikrobloga

Jeżdżąc do pracy i z pracy (łącznie około 140km), zauważyłem od kilkunastu dni że coraz więcej samochodów osobowych dymi z rury wydechowej. Kiedyś takie spotkałem na expresówce raz na miesiąc, a teraz po kilka dziennie ( _)

Czym to jest spowodowane? Gorsze jakościowo paliwo na stacjach? Nie stać ludzi na naprawy? (dodam, że nie były to stare trupy).

W Zgorzelcu dziś babka zatankowała cały bak i pokazali jak wygląda paliwo:
https://youtu.be/RnC5_1Ubvvs

#motoryzacja #paliwo #samochody
  • 10
@Nelson2004:
białe? para wodna bo chłodniej
czarne? kopciły wcześniej tylko nie zwracałeś uwagi- teraz będziesz to widział zdecydowanie częściej ¯\_(ツ)_/¯

W Zgorzelcu dziś babka zatankowała cały bak i pokazali jak wygląda paliwo:

zawsze mnie to śmieszy, że na jednej stacji tankują setki aut i nagle w JEDNYM takie złe paliwo xD
@PanKracy582:

czarne? kopciły wcześniej tylko nie zwracałeś uwagi- teraz będziesz to widział zdecydowanie częściej ¯_(ツ)_/¯

Zawsze zwracam na to uwagę, a nie nagle teraz. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy xD
Zawsze zwracam na to uwagę, a nie nagle teraz. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy xD

@Nelson2004:
w takim razie wcześniej musiałeś mieć niesamowite szczęście, że nie spotykałeś kopcących i nagle teraz tak dużo dymi
przyszło mi to do głowy, bo to co opowiadasz jest bardzo mało prawdopodobne

nie ma fizycznej możliwości, że NAGLE i RÓWNOCZEŚNIE na wszystkich stacjach pojawiło się paliwo gorszej jakości ¯\_(ツ)_/¯