Wpis z mikrobloga

@gardzenarodowcami: Orędownik znęcania się nad zwierzętami, miłosierny samarytanin przepełniony współczuciem dla rosyjskich propagandzistek i pocieszny grubasek, który uwielbia masturbować się do kreskówkowego królika...a to tylko pierwsze 3 nazwiska z tego elitarnego grona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: mordo, ten zlot jest zeby sprzedać korwinowskie czapeczki itp., to nie jest od dyskusji. Zreszta jak chcesz dyskutowac z ludzmi, ktorych same juz zalozenia sa falszywe?
  • Odpowiedz
@Bover: no nie do końca, każdy segment jest kończony pytaniami od publiczności. Byłem na spotkaniu ze Stachem Michalkiewiczem i dla każdego znalazł czas. Chyba, że to był tępy Pisowiec to skracał odpowiedź do dwóch zdań. Nie ma Korwina, to już plus. Może być ciekawie. I jakie założenia od razu są fałszywe? Może nie do końca rozumiesz reprezentowane idee
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: no nie rozumiem, jak ci ludzie moga sie nazywac "wolnosciowcami" - a to dopiero poczatek xD.

Problem polega na tym, ze ja wlasnie rozumiem te reprezentowane idee, a prelegenci i ich fani niestety nie.
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: dlatego, że oni nienawidzą wolności. Słowa "wolność" używają wyłącznie by określić to, co ktoś ma robić zgodnie z ich światopoglądem. Światopogląd ten jest zaś skorelowany z tzw. "nauką katolicką", czyli niczym innym niż zbiorem prymitywnych, plemiennych zakazów, skonstruowanych i interpretowanych w ten sposób, by Pan rządził innymi i aby ci inni nie mogli postępować - nomen omen - w sposób wolny.
  • Odpowiedz
Konfederacja jest za związkami partnerskimi dla dowolnych par. A małżeństwa jeśli są, a najlepiej je zlikwidować.

@obserwator_nsa: no i po co te kłamstwa? Co miała Konfederacja w swoich projektach ustaw? Czy nie był to zakaz rozwodów?

Mylisz poszanowanie do tradycji z
  • Odpowiedz
@Bover: no ale jakie kłamstwa, posłowie konfy, nawet Braun i nielubiany Stachu są za tym. Jeśli jesteś ciekaw to ostatnio Berkowicz w programie telewizyjnym wskazywał dokładnie to samo rozwiązanie kwestii małżeństwa. Tradycja, czyli coś co generalnie się sprawdziło. Nie sramy sąsiadowi na wycieraczkę, nie bijemy swoich bliskich. Jaka wspólna wiara? Bo nie rozumiem. Szanujemy uczucia ludzi, którzy nas otaczają. A zaimki to nie uczucia xD a od mojej wiary proszę
  • Odpowiedz