Aktywne Wpisy
rudyba +59
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Oferta nr 2: 10 - 15k netto na B2B (głównie zdalna, sporadycznie biuro - parę razy w miesiącu)
Oferta nr 3: netto 2265 funtów miesięcznie, top14 firma w UK w branży, praca w biurze.
Co byście brali pod uwagę?
#kiciochpyta #emigracja #pracbaza
Nie rozumiem tego zdania. 35k to rocznie? A netto miesięcznie wynosi 2265?
@barcelini: parę razy miesiącu to sporadycznie? Ja bym powiedział, że to hybrydowo. Chyba że miałeś na myśli parę razy w roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tentin_quarantino: wg moich ustaleń, może być 100% zdalnie ale jak znam życie to zapewne kilka dni w miesiącu aby omówić projekty.