Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
rosomak94 +619
Ojciec, mąż, syn
Przykład mój, dla mnie na pierwszym miejscu jest mój syn, później mój mąż a na końcu mój ojciec.
1. Syn
2. Mąż
3. Ojciec
#rozowypasek #rodzina #zwiazki
@bambo_rambo: nie czytałam nigdy, czytam jedynie to co faceci piszą w necie sami, czy to wykop czy twitter
@bambo_rambo: wiedziałam, że faceci nie mają pojęcia o wychowywaniu dzieci (oprócz Karola Sz.), ale nie aż takie gdzie porównują zajmowanie się kotem do opieki 24 godzinnej and małym dzieckiem
Masz skrzywiony obraz faceta i związków. Może wywodzisz się z jakiejś rozbitej lub patologicznej rodziny i stąd bierzesz wzorce. Świat nie wygląda tak jak piszesz, są przypadki, jest statystyka, która działa w dwie strony. Są zdradzający mężowie i są zdradzające żony. Czy wiedziałaś, że 1/3 dzieci jest wychowywana przez nieswojego ojca, bo żona zdradziła męża? Czy dlatego mam atakować moją żonę i wmawiać
@serniczek_z_rodzynkami RIGCZ
Poleciałeś
Partner MUSI być na 1 miejscu inaczej relacja jest chora. Potem są madki co b0mbelki mają na 1 miejscu i facet idzie w odstawkę a dzieciar dorasta skrzywiony.
Dziecko po urodzeniu wymaga mnóstwo uwagi, bo jest absolutnie niesamodzielne ale z biegiem czasu się usamodzielnia i trzeba mu tylko wskazywać drogę, doradzać, pozwalać robić błędy a nie wyręczać czy stawiać jego potrzeby ponad własne i potrzeby
@bambo_rambo: statystyka wymyślona przez jakiegoś incela co ma 15 lat
@bambo_rambo: jak dbasz o nią to cie nie zdradzi. Kobiety nie robią tak jak faceci, że zobaczą młodszą i chętną i idą z nią się przespać.
@ChickenDriver: jak skrzywdzony?
1.pies
1. Dzieci
3 ojciec
4. Żona
5. Matka
1. psiur
1. kot nr 1
1. kot nr 2