#anonimowemirkowyznania Takie moje lekkie przemyślenia. Wczoraj byłem u divy i było na prawdę super i nie chodzi o sex. Nie był to mój pierwszy raz, ale pierwszy raz poczułem tą namiastkę bliskości z kobietą. Wiem, że to na pewno nie jest to samo co ze swoją dziewczyną, ale było na prawdę super. Najlepszym punktem spotkanie był wspólny prysznic z przytulaniem. Tak sobie właśnie wyobrażałem wspólne chwile ze swoją dziewczyną, jeśli kiedykolwiek będę ją miał. Na razie co mi zostaje to korzystanie z płatnych usług. Nie poddaję się i cały czas szukam, ale to co się dzieje na aplikacjach randkowych to jest jakiś kosmos. Bardzo mi brakuje kogoś z kim mógłbym porozmawiać czy wspólnie poleżeć i się poprzytulać. Brakuje mi tej bliskości drugiej osoby, która mogłaby wesprzeć dobrym słowem w gorszych chwilach czy po prostu się przytulić. Brakuje mi osoby z którą mógłbym wspólnie spędzać czas. Zawsze po takim spotkaniu łapie mnie lekka #depresja i bardzo zazdroszczę osobom, które mogą się pochwalić dobrym związkiem z drugą połówką. #divyzwykopem #przemyslenia
@AnonimoweMirkoWyznania: Niestety kobiety od uczuć maja przyjaciółki z którymi mogą się przytulić a faceta czułego nie szanują tak to jest.Tak działa ewolucja kiedyś facet nie mógł okazywać słabości i uczuć bo musiał być wojownikiem.
@Kodzirasek nie zgodzę się z Tobą. Jeśli sam nie okazujesz uczuć, to też nie będą ci okazywane. Z każdą moją partnerką, a teraz od kilku lat żoną, lubiłem spędzać czas wtulony w nią.
Już teraz znam dzięki tobie zmieniłeś moje życie dzięki
@Kodzirasek: nie ma za co. Przy diwach to szczególnie ważne, bo one są bardzo dystyngowane i wychwycą różnicę. Zresztą właśnie divy można dokładnie rypać i wtedy to słowo ma prawidłowe znaczenie ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
współczuje normikom, którzy są z rocznika podobnego do tych dziewczynek i wychowały się na fagacie xD, powodzenia na rynku matrymonialnym #tinder #famemma #p0lka
Takie moje lekkie przemyślenia. Wczoraj byłem u divy i było na prawdę super i nie chodzi o sex. Nie był to mój pierwszy raz, ale pierwszy raz poczułem tą namiastkę bliskości z kobietą. Wiem, że to na pewno nie jest to samo co ze swoją dziewczyną, ale było na prawdę super. Najlepszym punktem spotkanie był wspólny prysznic z przytulaniem. Tak sobie właśnie wyobrażałem wspólne chwile ze swoją dziewczyną, jeśli kiedykolwiek będę ją miał. Na razie co mi zostaje to korzystanie z płatnych usług. Nie poddaję się i cały czas szukam, ale to co się dzieje na aplikacjach randkowych to jest jakiś kosmos. Bardzo mi brakuje kogoś z kim mógłbym porozmawiać czy wspólnie poleżeć i się poprzytulać. Brakuje mi tej bliskości drugiej osoby, która mogłaby wesprzeć dobrym słowem w gorszych chwilach czy po prostu się przytulić. Brakuje mi osoby z którą mógłbym wspólnie spędzać czas.
Zawsze po takim spotkaniu łapie mnie lekka #depresja i bardzo zazdroszczę osobom, które mogą się pochwalić dobrym związkiem z drugą połówką.
#divyzwykopem #przemyslenia
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6315b78c2b78520d6299beb9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@Kodzirasek nie znasz znaczenia tego wyrazu...
Ale bez przesady.
@Kodzirasek: nie ma za co. Przy diwach to szczególnie ważne, bo one są bardzo dystyngowane i wychwycą różnicę. Zresztą właśnie divy można dokładnie rypać i wtedy to słowo ma prawidłowe znaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■