Aktywne Wpisy
josb515 +264
오늘의 폴란드어 공부.
Dzisiejsza nauka polskiego.
O, e, ę, um kończy się, jeśli jest rodzaju nijakiego.
A, i kończy się, jeśli jest rodzaju żeńskiego.
Spółgłoską kończy się, jeśli jest rodzaju męskiego.
Dzisiejsza nauka polskiego.
O, e, ę, um kończy się, jeśli jest rodzaju nijakiego.
A, i kończy się, jeśli jest rodzaju żeńskiego.
Spółgłoską kończy się, jeśli jest rodzaju męskiego.
Oltwk93 +169
#demografia #gospodarka #nieruchomosci #logikaniebieskichpaskow
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
#pytanie #kiciochpyta #przegryw #blackpill #zalesie #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ##!$%@? ##!$%@? #dysmorfofobia
@dondonu:
ze zdeformowaną wywołującą obrzydzenie już ciężej
@dondonu:
to powinno dać się nadrobić chyba w ramach leczenia psychiatryczno-psychologicznego
@dondonu:
Szczerze mówiąc to nienawidzę swojego ryja, jak i całego ciała.
jak w bycie bogiem 11/9 z własnym haremem juleczek wciągającym kokę z ich odbytów na swoim prywatnym jachcie
to faktycznie może być ciężko
ale jeśli wystarczyłoby ci zwykłe zwyklackie skromne przeciętne normalne życie typu np picrel to raczej chyba osiągalne powinno być
@dondonu:
@Nominara:
Komentarz usunięty przez autora
1. po prostu plus jak każdy inny, okazanie sympatii, bez żadnego głębszego przesłania?
2. przytaknięcie że mam rację i/lub wyraz współczucia?
@gocha_34
teraz też dają bo bez nich bym płakał cały dzień i miał już takie zupełnie poważne rozkminy magiczne
ale kiedyś nie zdawałem sobie kompletnie sprawy jak fatalną obrzydliwą zdeformowaną mam mordę i myślałem że mieści się w normie w miarę i moje spojrzenie faktycznie w dużej mierze zależało od nastroju
teraz już zdaję i żadna
@gocha_34: