Dla mnie idealnym Bondem na kolejne 10 lat bylby Idris Elba. 3 filmy max. Tak z ciekawosci, chcialbym was spytac, czy przeszkadza wam to, ze jest czarnoskory, czy nie robiloby wam to roznicy?
@miki4ever: "Tak czy inaczej, na wykopie jak widac kolor skory to problem. W sumie troche mnie to szokuje."
Szokuje cię lewaku, że białego Bonda powinien grać biały aktor? To może azjata? Albo albinos? A może kakaowy Meksykanin? Co? Myślę, że Eskimos też by pasował.
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
#jamesbond #bond #filmy
Czy Idris Elba to nastepny James Bond?
Tak czy inaczej, na wykopie jak widac kolor skory to problem. W sumie troche mnie to szokuje.
@Yelonek: Mogę poznać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WhiskyRomeo: chyba w Tajlandii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Największe problemy mają z nim piewcy wokeizmów, każda krytyka roli jest przestawiana jako atak rasistowski, bo Murzyn, dlatego się nie podoba.
Bond to postać fikcyjna, czy agent UK powinien być z importu kolonialnego, to już inna sprawa.
Taki A. Lupin (świetna rola Omra Sy) sprawdził się idealnie, bo aktor był dopasowany do roli. Jeśli Idris zagra dobrze, to czemu
Szokuje cię lewaku, że białego Bonda powinien grać biały aktor? To może azjata? Albo albinos? A może kakaowy Meksykanin? Co? Myślę, że Eskimos też by pasował.
@miki4ever: na wykopie jak widać kolor skórty dla Jamesa Bonda jest problemem. Reszta to Twoja nadinterpretacja
@TheLizardKing: A jaka to różnica? Przy genialnym aktorze kolor skory nie ma znaczenia, zwłaszcza przy postaciach fikcyjnych
Zatem idźmy na całość i niech będzie zielony, no bo czemu by nie? A jakby go tak zagrała trans kobieta, co ty na to?
Tak samo nie znam żadnego trans-aktora, który by miał tyle talentu na zagranie Bonda