Aktywne Wpisy
dom_perignon +626
Kadet20 +138
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#adhd #metylofenidat #psychiatria ale też #narkotykizawszespoko my beloved <3
No własnie OP chce sobie sprawdzić i przetestować. Co w tym złego ? Nie zadziała będzie szukał dalej. Metylofenidat nie jest szczególnie szkodliwy i działa natychmiastowo. Na pewno jest bezpieczniejszy od masowo przepisywanych SSRI. Bez ryzyka długotrwałych skutków ubocznych w
@marecki22: a to na obronę tej biednej psychiatrii dodam, że gdy ktoś jest w naprawdę kiepskim stanie, mowa tutaj o przeróżnych psychozach, maniach itp. to rzeczywiście otrzymuje full pakiet, bardzo podobny do tego, o czym mówisz. Bardzo często taki pacjent (po wglądzie w finanse) dostaje nowe życie,
@Chrytka: Z ciekawości, z czego ci pacjenci się diagnozują i co okazuje się błędne w ich diagnozach?