Wpis z mikrobloga

Farsz z mięsa mielonego, papryki, cebuli, czosnku, ajwaru, duszony w bulionie i odparowany połączyłam ze zblendowaną ciecierzycą i groszkiem. Do całości dodałam ryż, trochę kukurydzy, smażonej cebuli, pietruszki, bułki tartej oraz 2 jajka. Całość odstawiłam do lodówki żeby smaki się połączyły:
arinkao - Farsz z mięsa mielonego, papryki, cebuli, czosnku, ajwaru, duszony w bulion...

źródło: comment_1662292929WUjC0aIcuW6n6SoLGsKz2q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@mlodziutki84: Dzieki. Polecam kiedyś zrobić sobie, dużo tego wychodzi. Na drugi dzień jest nawet lepsze. Sama robię raz na pół roku, nie potrzeba tyle beszamelu co wlałam, za dużo mi się zrobiło.
  • Odpowiedz