Wpis z mikrobloga

Jak to jest że kobieta/dziewczyna wydaje się ludziom bardziej atrakcyjna tylko przez to że jest znana? Nie chodzi tylko o Roksanę, ale ogólnie. Gdyby odebrać jej całą popularność, zabrać makijaż i obiektywnie ocenić, to nawet do ładnych dziewczyn nie należy. Całkowicie przeciętna, a nawet poniżej przeciętnej (chociażby mocno piegowata i o brzydkiej twarzy). Jedyny jej plus, to że nie ma nadwagi, ale 80-90 procent nastolatek nie ma nadwagi.
A tutaj większość się nad nią spuszcza, mimo że już Viki Gabor jest wyraźnie ładniejsza (tyle że jako piosenkarka i charakter dużo gorsza od Roksany).
#roksanawegiel #roxiecarbon #roxie
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@extraordinary_seaman: No właśnie na każdym osiedlu znajdziesz ładniejsze od Roksany. Po prostu nie są znane, a Roksana przez to że jest znana to wielu uważa ją za piękną.
Ona nie jest atrakcyjna. No chyba że 80 procent 17 latek uważasz za atrakcyjne. Wtedy się z tobą zgodzę. Atrakcyjne (wygląd jak modelka) to 20-30 procent. 50 procent jest przeciętna, a 20 procent to brzydkie.
  • Odpowiedz
@shirisi682: Dla mnie jest, przypomina mi kogos bardzo mocno. Zreszta to kwestia gustu wszystko, mialem ziomka co mowil, ze jak laska nie wazy stówaka to mu nie staje. Wyglad aktualnych modelek to nieszczegolnie jest akurat jakis wyznacznik atrakcyjnosci, bo te laski z reguły maja specyficzna zarowno urode jak i "budowe". Dla mnie modelki to - poza wyjatkami - mocna sredniawka - Guliwery z anoreksją, osobiscie wole cos bardziej "mięciutkiego" i
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: Chyba nie wiesz jaki jest prawidłowy wygląd modelki i w ogóle mało co wiesz na ten temat (na co zwracają uwagę na castingach). Proporcjonalne ciało i twarz to podstawa. Tam się ceni naturalną urodę i kobiecą sylwetkę (również najlepiej mieć te 172-175 cm). Normalna modelka ma być szczupła, ale nie może być zbyt chuda, bo wtedy faktycznie nie jest atrakcyjna. Również piękne dziewczyny to lekkoatletki, które biegają i skaczą.
  • Odpowiedz
@shirisi682: to bierz sie za nie, nie moje klimaty, wole cos naturalnego. Modelki moga dla mnie nie istniec - tylko egzemplarze z Victoria's Secret 2010(warto rzucic okiem) mogą zostac. Lekkoatletki, ciala moze i owszem - zdrowe i doskonale - ale wg. standardow antycznych rzezbiarzy. Ja mam po prostu inne. Nie kreca mnie te typy. Nie wszystko jest dla wszystkich i tyle. Nie mowie tu oczywiscie,ze za brzydkie, czy z-----e w
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: Te twoje naturalne to mam coraz bardziej wrażenie, że mogą oznaczać niekształtne i ociekające tłuszczem. Zdrowa i piękna kobieta ma płaski brzuch, a zarazem wyraźne biodra i pośladki. O modelkach nie masz pojęcia po prostu. Oceniasz na podstawie starszych modelek (o wyglądzie Anji Rubik), a nastoletnie modelki ( w wieku Roksany) są przepiękne, bo ich uroda jest dużo ładniejsza niż przeciętna. Nie masz również pojęcia o ciałach lekkoatletek bo
  • Odpowiedz
@shirisi682: dziekuje za diagnoze, masz do niej pelne prawo. Plaski brzuch mi nie przeszkadza o ile do tego jest kawal tylka i b---t. Nie znam Rubik, ale cos jak Adrianna Lima za najlepszych lat, o - to jest zdrowy egzemplarz. A to czy ktos sie na czyms zna to nie ma tu najmniejszego znaczenia. Wiem o czym mowisz, ALE MNIE TO NIE KRĘCI i tyle. Chyba wiem co mi sie
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: Każda kobieta ma b---t, a jeśli dla ciebie dobry b---t to tylko duży b---t, to masz problemy ze sobą. Co do tyłka to kobiety naturalnie mają większe tyłki niż mężczyźni (pięknie zaokrąglone) i tak samo szczupłe kobiety (nie liczę tych niezdrowo chudych). Natomiast lekkoatletki mają wprost doskonałe pośladki. Aktywność fizyczna je kształtuje i ujędrnia. To czy laska jest zdrową dupą czy nie, to nie kwestia jej zawodu, ale konkretnej
  • Odpowiedz
@shirisi682: Dla mnie jestes najzwyklejszym dewiantem xD Kazdy b---t jest dobry o ile istnieje i jest czescia kompletnej calosci. przy lasce 155cm wielki c-c wyglada groteskowo, ale przy 175 juz zdrowo. Mamy inne standardy. Nie zamierzam cie przekonywac do swoich. Dla mnie prawie każda lekkoatlettczyni to Robocop zaledwie jeden krok przed słynną ciężarówczynią Agata Wróbel aKa "Kruszynką". Problemy ze soba ma chyba kazdy, prawda? Poza synem kolezanki twojej starej oczywiscie
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: Jesteś jakimś zboczonym pajacem jak widzę, a w dodatku o małym rozumku, bo nie masz pojęcia o czym piszesz (to odnośnie twoich bredni o modelkach i kobietach uprawiających sport).Każda zdrowa kobieta ma b---t. Ewentualnie te z problemami hormonalnymi (za dużo męskich) mogą mieć z tym problemy, ale to skrajne wyjątki. B---t mały, średni czy duży jak jest jędrny to jest piękny (zobacz Natsu na kamerkach w wieku 19 lat,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shirisi682:

Viki Gabor jest wyraźnie ładniejsza
XD, niezły bajt
Ty pojdz któregoś dnia pod szkołę, weź zdjęcie Roksany i ptsytownaj, 80-90% jest brzydszych a nie ładniejszych
  • Odpowiedz
@zibizz1: Widzę że kolejny napalony typ na piegowatą i przeciętną Roksanę :) W każdej klasie większość dziewczyn jest ładniejsza od niej. Wywyższasz Roksanę bo jest znana, czyli potwierdzasz moją opinię z pierwszego komentarza.
A co do Viki to ona ma ładniejszą cerę i twarz. To po prostu widać. Ciała nie pokazuje bo to konserwatywna Romka i ojciec by ją zdzielił po dupsku jakby zamieściła zdjęcie w stroju kąpielowym na Instagramie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shirisi682: ja nie mówię że Roksana jest top piękność, ale jest atrakcyjną, Viki jest nieateakcyjna. I nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz ale jak sobie przypomnę swoją edukację
To w liceum na 23 dziewczyny, 3 można powiedzieć że były ładne i atrakcyjne
W gimnazjum na 23 dziewczyny, 6 było atrakcyjnych
  • Odpowiedz