Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak z koleżanką, z którą sie gada np tylko o zwykłych rzeczach, pogodzie i temu podobnych tematach, zacząć flirt albo jak zacząć jakiś "ciekawszy" temat, żeby wejść na inny poziom rozmowy, znajomości. Oczywiście z zachowaniem jakiegoś poziomu. Otworzyć rozdział z ciekawszymi tematami np damsko-męskimi, a nie ciągle o pogodzie. Wiem od jej koleżanki, że jej sie podobam, ona mi też, tylko pomysłu mi brak jak właśnie zacząć taki flirt i przejść na ciekawszy poziom znajomości, może z czasem i w kierunku związku by sie udało. Pomóżcie Mirki :( Mamy po 20 lat.

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6313edf9326f7c32400bc7ff
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 34
  • Odpowiedz
  • 155
@AnonimoweMirkoWyznania pisz do niej wieczorami, czekaj na moment aż ona napisze coś w stylu

uciekam brać prysznic i do spania papa

wtedy ty odpisujesz

prysznic? beze mnie? hehe

drugi dobry tekst to taki że mówisz, że jesteś głodny, ona odpowiada

a co byś zjadł?

i wtedy ty mówisz

ciebie hehe
  • Odpowiedz
  • 107
@Dariel dobrze że przypominasz, to jest też dobra metoda tylko trzeba z wyczuciem, najpierw podkręcić atmosferę właśnie tekstem o wspólnej kąpieli, albo czymś w stylu "fajne masz cycuszki" - wtedy ona ma już mokro i możesz wysyłać dickpic. Jak zrobisz to za wcześnie to ona może się obrazić, wtedy trzeba napisać "przegiolem co?" i dalej kontynuować gadkę.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Zaproś ja, na spacer i kawę albo jakieś jedzenie wieczorem w fajnym miejscu. Typie, jak jesteś tak nieporadny to zaraz przyjdzie jakiś Chad, zaimponuje jej pewnością siebie i będzie grzmocil aż szyby będą Ci się w chacie trzęsieć. Działaj, teraz! Pokaż zainteresowanie nią, pokaż pewność siebie. Jak nie zdasz testu to nie jestes samcem alfa w jej otoczeniu. Lekcja wtedy: ucz się na przyszłość, bo ta samicę już przegrałeś (może
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Zapytaj czy gdzieś ostatnio była, ogólnie gdzie lubi jeździć i dlaczego. Potem jak już troszkę rozmowa się rozwinie to możesz nawiązywać do jej urody ale najlepiej jakby to było naturalnie. Np jedzie w góry to, że pewnie lubi aktywnie spędzać czas i to po niej widać.zapyta dlaczego to mówisz, że jest bardzo szczuplutka itp. Jak powie, że się opala to możesz powiedzieć, że nie np nie musi bo jej skóra naturalnie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Przeczytaj książkę "Mowa ciała" Barbara Peas (przyda się też w innych sytuacjach). Będziesz widział jak ona na ciebie reaguje. Poprawianie włosów, dotykanie szyji itp. Kobiety nie posługują się słowami tak jak mężczyźni. Znacznie częściej używają przekazów pozawerbalnych. Mają inny mózg w którym wiele funkcji jest podporządkowanych komunikacji z dzieckiem. Trzeba się do tego dostosować. Internet to niestety zabija. Nie zauważysz że nagle rozszerzają jej się źrenice albo że się zarumieniła...
  • Odpowiedz