Aktywne Wpisy
SaintWykopek +33
Zrobiłem dzisiaj 126% normy(największy wynik w grupie), Teamlider mnie pochwalił ( ̄෴ ̄)
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
Potworek69 +4
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Jak z koleżanką, z którą sie gada np tylko o zwykłych rzeczach, pogodzie i temu podobnych tematach, zacząć flirt albo jak zacząć jakiś "ciekawszy" temat, żeby wejść na inny poziom rozmowy, znajomości. Oczywiście z zachowaniem jakiegoś poziomu. Otworzyć rozdział z ciekawszymi tematami np damsko-męskimi, a nie ciągle o pogodzie. Wiem od jej koleżanki, że jej sie podobam, ona mi też, tylko pomysłu mi brak jak właśnie zacząć taki flirt i przejść na ciekawszy poziom znajomości, może z czasem i w kierunku związku by sie udało. Pomóżcie Mirki :( Mamy po 20 lat.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6313edf9326f7c32400bc7ff
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
wtedy ty odpisujesz
drugi dobry tekst to taki że mówisz, że jesteś głodny, ona odpowiada
i wtedy ty mówisz
a tak serio to weź ją może na jakąś wycieczkę, albo do kina ?