Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego odrzucane dziewczyny się tak tragicznie zachowują? XD
Jak dziewczyna powie, że dziś już nie ma ochoty na seksy to wszystko ok, ale jak chłopakowi spadnie ochota to od razu na policję...

Ahh te nasze polskie #rozowepaski

#s--s #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #badoo

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63126428326f7c32400baa2f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Dlaczego odrzucane dziewczyny się t...

źródło: comment_16622115876xMvJyZ3gWE7rzbUuTomP8.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksut_Melodi: powinieneś ją zniszczyć, właśnie my jesteśmy za dobrze wychowani, taki badboy to by jej zrobił taki p--------k socjalny że ona by się powiesiła... nagadałby takich głupot na nią że by została pariasem wśród znajomych XD
  • Odpowiedz
@SanSebastian666 facet g---o może zrobić w kwestii oczerniania kobiety. One zawsze staną po jej stronie, nawet jeśli jest winna bo solidarność jajników. A za facetem przy okazji nie stanie żaden drugi facet, chyba tylko najlepszy przyjaciel ktego musiałby zesłać sam jeden Bóg jak manne z nieba. Nie staną za nim bo cipki są przeciwko niemu, a oni potulne baranki, czy badboye czy nie to wszyscy cipek chcą, ha tfu.

Próbuj pocisnąć
  • Odpowiedz
@SanSebastian666 A jak razi Cię sprzeczność jakim cudem byłem przegrywem, a leciała na mnie ta laska (chyba) to już wyjaśniam - byłem całkiem przystojny wtedy, a ona podobała się tež wielu innym facetom przez co oni mi zazdrościli i mnie orali. Byłem przy okazji grzeczny, nie chodzilem na wagary, nie pilem, nie palilem, cos tam sie uczylem wtedy matmy itd. Balem sie oddac w morde zeby mnie nie dali do poprawczaka
  • Odpowiedz