Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +752
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +50
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
Otrzymałem dzisiaj telefon od DKMS, że u biorcy zostały wykryte jeszcze jakieś inne choroby i jego klinika postanowiła wstrzymać całą akcję z pobraniem komórek, tak aby najpierw go wyleczyć.
Prawdopodobieństwo że całość dojdzie do skutku jest dosyć duże, ponieważ dostałem informacje, że jeżeli rokowania byłyby niskie, to procedura w ogóle zostałaby anulowana.
W tej chwili mam przechować zastrzyki w lodówce, aż do ustalenia nowego terminu.
Jeżeli chodzi o badania to prawdopodobnie nie będę musiał ich powtarzać (ponieważ mają one jakiś tam termin przydatności). Chociaż dostałem informację że nawet, jak będą chcieli coś jednak ponawiać to wtedy będę mógł je zrobić już u siebie w miejscowości.
Trzymajcie kciuki za mojego biorcę, niech wraca do zdrowia. (づ•﹏•)づ
#dkms #wygryw #dawcaszpiku #pomagajzwykopem
@Frutis: Mi powiedziano, że ustalimy po prostu nowy termin pobrania i tyle.
@Zatwardzenie: @JaszczompPolownik: Kurde takiej informacji nie dostałem. Ogólnie podczas rozmowy przekazane zostało to, że jak będzie trzeba to tylko niektóre powtarzać i
Zapytam z ciekawości, będziesz chciał poznać Biorcę?
@mowiejakjest: gdyby rządowy Poltransplant działał jak należy to DKMS nie byłby potrzebny. Gdyby dalej wszystkim zajmował się Poltransplant to dzisiaj byłoby około 10 000 trupów więcej bo z "pomocą" Poltransplantu pacjenci nie doczekaliby się na dawcę ¯\_(ツ)_/¯
Jakbym to ja potrzebował pomocy to jednak wolałbym żeby DKMS był niż gdyby go nie było.