Wpis z mikrobloga

Nie używałem trochę tej apki i nie jestem pewien czy tylko tak mi się wydaje że więcej jest reklam?
Dwie nuty i mamy dwie reklamy ...

Chyba pora wrócić do starych tradycji pobierania

#spotify
  • 66
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: no to jeżeli reklamy są dla Ciebie zbyt nachalne i uciążliwe to kup premium, a jeżeli usługa nie jest dla Ciebie tyle warta to z niej zrezygnuj. Nikt za Tobą płakać nie będzie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Zarzad_pana_areczka:

dobra wola jest taka, że dodajesz swój adres i jakby firma chciała z tym walczyć to by banowała osoby, które w rodzinie dają inny adres bo przecież jak może być inny jak mieszkacie razem.

Wcale by wtedy cebulaki nie ustalały wspólnego adresu xD Mam nadzieję, że firma jest cwana na tyle, że tylko podeszła tak cebulaków żeby podali prawdziwe dane, a za jakiś czas polecą pozwy za zwrot kosztów
  • Odpowiedz
@cherrz:

no to jeżeli reklamy są dla Ciebie zbyt nachalne i uciążliwe to kup premium, a jeżeli usługa nie jest dla Ciebie tyle warta to z niej zrezygnuj. Nikt za Tobą płakać nie będzie ¯\(ツ)/¯

Korzystam z darmowej, a uciążliwe reklamy wyciszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby apka wróciła do dawnej polityki normalnych, nie upierdliwych reklam z chęcią kupiłbym premium ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Netflix ma taki sam zapis jak spotify i otwarcie mówi że mu się nie opłaca z ludźmi walczyć bo by stracił zbyt dużo dochodu

@Zarzad_pana_areczka: Skoro otwarcie tak mówi, to pewnie nie będzie stanowiło dla Ciebie problemu podesłanie jakiegoś linka, gdzie tak mówi, prawda?

W marcu ub. r. rozpoczęto testy nowej funkcji, w której użytkownicy muszą dodatkowo weryfikować swoją tożsamość. "Jeśli nie mieszkasz z właścicielem tego konta, musisz założyć własne, aby kontynuować oglądanie" - mówi komunikat, a właściciel musi wpisać otrzymany SMS-em kod lub wykupić
  • Odpowiedz
@cherrz:

no to jeżeli reklamy są dla Ciebie zbyt nachalne i uciążliwe to kup premium, a jeżeli usługa nie jest dla Ciebie tyle warta to z niej zrezygnuj. Nikt za Tobą płakać nie będzie ¯(ツ)/¯
Korzystam z darmowej, a uciążliwe reklamy wyciszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby apka wróciła do dawnej polityki normalnych, nie upierdliwych reklam z chęcią kupiłbym premium ¯_(ツ)_/¯

@Zgrywajac_twardziela: jasne, jak
  • Odpowiedz
@cherrz:
Czytaj ze zrozumieniem, jakiś rok mieliśmy premium z różową opłacane regularnie, przerwaliśmy subskrypcję z jakichś tam powodów(nie pamiętam zupełnie jakich). Za zerwanie subskrypcji firma zaczęła pluć mi w twarz więc nie kupię już premium jak się nie poprawią, a jak będzie jeszcze bardziej uciążliwe to się wróci do Mp3 albo będzie korzystać z YT ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@cherrz:

Czytaj ze zrozumieniem, jakiś rok mieliśmy premium z różową opłacane regularnie, przerwaliśmy subskrypcję z jakichś tam powodów(nie pamiętam zupełnie jakich). Za zerwanie subskrypcji firma zaczęła pluć mi w twarz więc nie kupię już premium jak się nie poprawią, a jak będzie jeszcze bardziej uciążliwe to się wróci do Mp3 albo będzie korzystać z YT ¯_(ツ)_/¯

@Zgrywajac_twardziela: firma pluje Ci w twarz, bo nie chce Cię za darmo
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: zrozum, że ten plan darmowy jest tylko po to, żeby zachęcić Cię do apki i do kupna premium, on nie jest dla biednych Polaków których nie stać na premium czy płyty zrobiony bezinteresownie
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: oczywiście, że tak twierdzisz, od X wpisów się oburzasz jak oni śmieli Ci więcej reklam wprowadzić, tupiesz nóżką teraz i z miną naburmuszonego dziecka mówisz, że teraz to Ty na pewno premium nie kupisz. Dla mnie to jest śmieszne, zachowanie 10latka. Albo jesteś bardzo biedny, albo bardzo młody.
  • Odpowiedz
@cherrz:

oczywiście, że tak twierdzisz, od X wpisów się oburzasz jak oni śmieli Ci więcej reklam wprowadzić, tupiesz nóżką teraz i z miną naburmuszonego dziecka mówisz, że teraz to Ty na pewno premium nie kupisz. Dla mnie to jest śmieszne, zachowanie 10latka. Albo jesteś bardzo biedny, albo bardzo młody.

Tak sobie wmawiając, będąc marionetką agresywnego marketingu xD
  • Odpowiedz