Aktywne Wpisy
bomba4 +196
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
kontodlabeki +85
Muszę schudnąć to może wreszcie polubię upały i przestaną mi przeszkadzać
Dwie nuty i mamy dwie reklamy ...
Chyba pora wrócić do starych tradycji pobierania
#spotify
Komentarz usunięty przez autora
Wcale by wtedy cebulaki nie ustalały wspólnego adresu xD Mam nadzieję, że firma jest cwana na tyle, że tylko podeszła tak cebulaków żeby podali prawdziwe dane, a za jakiś czas polecą pozwy za zwrot kosztów
Korzystam z darmowej, a uciążliwe reklamy wyciszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby apka wróciła do dawnej polityki normalnych, nie upierdliwych reklam z chęcią kupiłbym premium ¯\_(ツ)_/¯
@Zarzad_pana_areczka: Skoro otwarcie tak mówi, to pewnie nie będzie stanowiło dla Ciebie problemu podesłanie jakiegoś linka, gdzie tak mówi, prawda?
Hehe, wmawiaj sobie że firmy nigdy tak nie zrobi, ale pewności żadnej nie masz, a oni mają wszystkie Twoje dane jak na widelcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no to jeżeli reklamy są dla Ciebie zbyt nachalne i uciążliwe to kup premium, a jeżeli usługa nie jest dla Ciebie tyle warta to z niej zrezygnuj. Nikt za Tobą płakać nie będzie ¯(ツ)/¯
Korzystam z darmowej, a uciążliwe reklamy wyciszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby apka wróciła do dawnej polityki normalnych, nie upierdliwych reklam z chęcią kupiłbym premium ¯_(ツ)_/¯
@Zgrywajac_twardziela: jasne, jak
Czytaj ze zrozumieniem, jakiś rok mieliśmy premium z różową opłacane regularnie, przerwaliśmy subskrypcję z jakichś tam powodów(nie pamiętam zupełnie jakich). Za zerwanie subskrypcji firma zaczęła pluć mi w twarz więc nie kupię już premium jak się nie poprawią, a jak będzie jeszcze bardziej uciążliwe to się wróci do Mp3 albo będzie korzystać z YT ¯\_(ツ)_/¯
Czytaj ze zrozumieniem, jakiś rok mieliśmy premium z różową opłacane regularnie, przerwaliśmy subskrypcję z jakichś tam powodów(nie pamiętam zupełnie jakich). Za zerwanie subskrypcji firma zaczęła pluć mi w twarz więc nie kupię już premium jak się nie poprawią, a jak będzie jeszcze bardziej uciążliwe to się wróci do Mp3 albo będzie korzystać z YT ¯_(ツ)_/¯
@Zgrywajac_twardziela: firma pluje Ci w twarz, bo nie chce Cię za darmo
Jak jestem dla nich darmozjadem to po co mają opcję darmową? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
/s
Tak sobie wmawiając, będąc marionetką agresywnego marketingu xD