Aktywne Wpisy

Gmeras +220
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +182
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
źródło: 1000029452
Pobierz

Ciekawe czy na kobiecą antysympatię do zakolaków czy niskich mężczyzn też istnieją leki i czy ktokolwiek w ogóle im zaleca leczyć ten stan
#przegryw #blackpill #pieklokobiet
źródło: comment_1661710517FOPQ2Vx3ArFRT9ZlkTjMhz.jpg
PobierzA tak na serio to nawet nie o to chodzi, że mam niechęć do kobiet po prostu je na tagu się punktuje jak leci za hipokryzję, ojkofobię oraz gadanie kompletnych bzdur np. co przedstawia wahadło normika. Różowe to po prostu kopalnia beki i braku logiki praktycznie na każdy temat.
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe czy na kobiecą antysympatię do zakolaków czy niskich mężczyzn też istnieją leki i czy ktokolwiek w ogóle im zaleca leczyć ten stan
#przegryw #blackpill #pieklokobiet
Intzelu to tylko kobiece preferencje!!!!!! 1!1 1 1
źródło: comment_1661716733lCUbftumxtrNyd1YZSQH6B.jpg
PobierzPozdrawiam serdecznie, doktor Isaac Shekelstein.
źródło: comment_1661717606d9r75h5HsnBpAPwftQcNzP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe ciekawe