Aktywne Wpisy
piotrow +88
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +107
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Letnia kolacja:
- ziemniaki pieczone na chrupko z rozmarynem, czosnkiem i papryką wędzoną
- tzatziki- ogórek, czosnek, oregano, oliwa, sok z cytryny, jogurt typu greckiego lub grecki (to chyba nie to samo, nie wiem dokładnie)
- pieczone pomidory- pomidory, oliwa, czosnek, świeże zioła, kiedyś chyba o nich pisałam, rewelacyjne na grzanki, z serem feta lub bez
- ser feta
- grzanki
W komentarzu zbliżenie na ziemniaczki (ʘ‿ʘ)
#kuchniamalgorzaty #gotujzwykopem #jedzzwykopem i w sumie #wegetarianizm i jak się usunie niektóre elementy to z powodzeniem #weganizm
Komentarz usunięty przez autora
@chimeryczna_chimera: Zjedzone ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pianinka: Gotuję normalnie, w mundurkach- aż się ugotują całkowicie. Zgniatam je, doprawiam, daję na blachę i piekę w wysokiej temp na trybie typu grill na koniec dodatkowo z termoobiegiem, ale to już trzeba wyczuć w swoim piekarniku, żeby zrobić chrupkie z wierzchu, ale nie spalić od razu.
@Catmmando: Czekałam na ten komentarz, szybko poszło (。◕‿‿◕。)
Ale nie ma mięska to raczej przystawka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@pestis: Wspomogę!
Ale nie ma mięska to raczej przystawka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MMARS: A jednak
@QUANTUM-DICK: Białe wino, sok z cytyny, tonic, tłuczone truskawki, lód, mięta. Takie lemoniady najlepsze.
@pablohini: (。◕‿‿◕。)