Wpis z mikrobloga

Sytuacja z dzisiaj, rowerzysta bez trzymanki jedzie środkiem pasa i ma w p-----e 2x czerwone światło ()
#rower #polskiedrogi
Pwner - Sytuacja z dzisiaj, rowerzysta bez trzymanki jedzie środkiem pasa i ma w p---...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pwner: zawsze mnie ciekawi, co siedzi w głowie takiego kretyna. Jakiś stenogram jego myśli. Bo przecież takich idiotów spotyka się co chwilę. A przecież jakoś muszą funkcjonować w codziennym życiu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Pwner: nóż się w kieszeni otwiera na widok takich debili. Sam często takich widuję na ulicy, np. wczoraj gość jechał rowerem ulicą wśród samochodów i niespodziewanie gwałtownie skręcił. Jeszcze był zdziwiony że samochody na niego trąbiły
  • Odpowiedz
mało to Januszu w osobówkach przejeżdża na czerwonym + jakieś p------e manewry robi?

@TM6XUlgvbz5kxzqnzYZF: jak raz w roku spotkasz kogoś kto omija samochodem inne stojące na czerwonym świetle i przejeżdża przez skrzyżowanie, to już jest cud. A jadąc rowerem takich agentów spotyka się wielokrotnie w ciągu dnia.
  • Odpowiedz
@TM6XUlgvbz5kxzqnzYZF: Prawko mam od 12 lat, mieszkam w aglomeracji śląskiej, rocznie robię jakieś 10-15k km, a kogoś kto przewalił samochodem na czerwonym widziałem DWA RAZY w życiu.
Jakby kierowca samochodu przewalił dwa razy na czerwonym, przez przejście na którym było zielone, środek skrzyżowania i wjechał na chodnik, to byś go miał w każdych pieprzonych wiadomościach tego dnia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pwner: Pedałoza- tak jak ten wariat z warszawy się spuszcza jak ktoś olaboga źle stanie, tak coraz więcej pedalarzy o--------a jeszcze mocniej...
  • Odpowiedz
@mjr_bien: ta... raz prawie przejechałem rowerzystę, który jechał na czerwonym, a ja skręcałem w lewo - na strzałce do bezkolizyjnego skrętu. myślał, że mam czerwone. i do tej pory pewnie myśli, bo jak mu powiedziałem, że mam strzałkę do skrętu w lewo to ten do mnie, że nie ma takich strzałek i sobie pojechał ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz